Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

  • 74 329
  • 739
# 735
Благодаря ви много, момичета! Hug
Напълно разбирам болката ви,
но за съжаление, сме безсилни да променим реалността,
затова трябва да преглътнем разочарованието и да продължим напред.
Дай боже да успеем поне с ДЯ!
Много късмет ви желая! Hug

Виж целия пост
# 736
Виктория, аз отново порасъждавах върху твоя въпрос и промених предишното си мнение, че генетичните нямат връзка със стимулацията. Ако, не дай си Боже, излезе генетичен проблем при единия партньор -решението е да се прави ПИД на ембрионите,  за да се избегне риска от загуби поради аномалии. Ако ще се прави ПИД, това трябва да е уточнено най-късно в деня на пункцията  (нас тогава ни попитаха и заедно с доктора решихме на направим ). Понеже на петия ден трябва да им направят биопсия, за да вземат материал, и след това да ги замразят.
Ако така или иначе ви искат генетични изследвания,  моят съвет е да ги направите преди стимулацията,  за да знаете как ще действате след това, взависимост от резултатите.
Виж целия пост
# 737
Благодаря ви, момичета. Днес тръгваме към клиниката и ще видим какво, как и колко. Има нещо някъде и дава на късо, дано го хванат. Да споделя също, че от последният опит цикъла ми стана зверски болезнен. Какво са чоплили и на какво се дължи, незнам.
Темата която сте подхванали е с много неизвестни и безкрайно обширна. Само да вметна, че в България все още потупват по рамото с възхита като разберат, че някой е осиновил куче. А самите осиновители на куче са също толкова горди от себе си. Обратен ефект има предполагам осиновяване на детенце и донорска яйцеклетка или сперматозоид или ембрион. Всички си шушнат злобно под мустак, ей ги ето на. Не могат и са осиновили...дарили-взели. В Америка например, доста често двойки с репродуктивни проблеми имат осиновени деца и не само с проблеми. Просто осиновяват, не крият. Възхищават се. Щастливи са. Тук можеш да осиновиш и ембриони. Можеш да оставиш собствени ембриони за осиновяване, ако си родил вече мечтаната бройка дечица и имаш в повече. Всичко може, всичко се приема. Но онова дето ни чопли вътрешно, то няма как да се изтърка с гумичка. Само времето променя смисъла на нещата.
Да се похваля, тази нощ спах перфектно без никакви странични намеси от добавки.😍 Теглих една майна на всичко и заспах. хехехе
Виж целия пост
# 738
Вики, много се радвам, че си си поспала.
Точно това е правилният метод.
На майка ми едно джипи казваше: "Всички проблеми се решават с една доза "майната му"."
Стискам палци всичко да мине добре в клиниката! Hug
Виж целия пост
# 739
НОВА ТЕМА
http://m.bg-mamma.com/?topic=1030171.msg36568360#msg36568360
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия