Пирог "Жираф"

  • 9 230
  • 42
# 15
И на мен ми харесва рецептата и ще я пробвам.
НО, имам питане 2 1/2 ч.ч. Брашно, колко грама да е? Все пак чаените чаши за различни. Благодаря предварително за отговора.
Чашата, която използвах беше от 200 мл.

И мен ме заинтригува рецептата. Има нещо общо с чийзкейк.

Не знам само дали няма да му е малко множко 1 час при 180 градуса.

Ще я изпробвам!

Печенето продължи точно 1 час и на снимките се вижда резултатът от него. Ще се радвам, ако изпробваш рецептата! Успех!

Изглежда страхотно. Тъкмо си мислех какво да забъркам утре та да има за училище детето в петък. За жалост извара нямаме. Може ли да се замести с нещо?

Може би с Крема сирене?

Благодарности за споделената рецепта - ще се пробва Simple Smile
Хахаха правя кекс зебра, сега и чийзкейк жираф Simple Smile Други животноподобни рецепти за сладкиши някой да знае Simple Smile

Знам едни Леопардови сладки Laughing
Виж целия пост
# 16
според мен нито с крема сирене, нито с маскрапоне може да се замени....
Виж целия пост
# 17
А ваниловата захар?
Виж целия пост
# 18
Какво за нея?
Виж целия пост
# 19
Извинявам се. Ваниловата захар може ли да се замени с нещо?
Виж целия пост
# 20
Не искаш да има ванилен вкус в сладкиша ли?
Виж целия пост
# 21
Тя не е ли за аромат само? Мислех течна ванилия на др Йоткер да сложа, но още нямам идея колко. Сигурно и захарта ще намаля в сравнение с оригиналната рецепта.
Виж целия пост
# 22
Така де. Не знам дали цяла ампула няма да е много, може би по-малко.
Виж целия пост
# 23
Така де. Не знам дали цяла ампула няма да е много, може би по-малко.

Мисля по-малко ще е по-добре. Аз така като бях на около 20 и сложих цяла ампулка горчив бадем (обичам този вкус) в кекс ... леле горчив кекс да видиш ти ... ама и аз инат. Joy

Трябва да я пробвам тази рецепта. Вкусничко изглежда. Ах, тези сладкиши ... Grinning
Виж целия пост
# 24


Бомба стана. Нямах Какао и го заместих с нескуик. Сигурно затова стана и по-сладко. Следващият път ще намаля захарта  Peace
Благодаря  Peace
Виж целия пост
# 25
И аз го пекох, но ще го опитаме малко по-късно. Моите "петна" обаче потънаха нещо Simple Smile Все пак дано е станал, при все с не най-жирафски вид.
Виж целия пост
# 26
Момичета, много се радвам, че вече сте направили сладкиша!
chiana2003, ти в какъв размер форма го пече?
Angel_Dust, идеята на сладкиша, който аз правих е топчетата да потънат и ефектът да се получи при разрез.  Peace


Виж целия пост
# 27
26 сантиметрова за торта, нямах друга. Вдигнах борда повечко, че не успях да преценя колко е крема. Впоследствие се разтече малко навътре, ама следващия път ще знам  Hug
Виж целия пост
# 28
Така и предположих, че си пекла в по-голяма форма и за това се виждат петната, което е друг ефект разбира се.  Peace
Виж целия пост
# 29
Не искаш да има ванилен вкус в сладкиша ли?
Просто нямам ванилова захар, имам обикновена ванилия на прах.
Стана ми ясно вече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия