Пирог "Жираф"

  • 9 227
  • 42
# 30
Така и предположих, че си пекла в по-голяма форма и за това се виждат петната, което е друг ефект разбира се.  Peace
Имам 22-23 сантиметрова тава, но се уплаших, че няма да мога да я изкарам и мисля, че съм права. Мислех си в нея да я направя с фолио отвсякъде, ама ме достраша  Grinning. Проверих днес в Кауфланд за форма, ама нямаха по-малка. И така мисля, че добре се получи, на мен лично ми е малко сладко и ще редуцирам захарта следващия път
Виж целия пост
# 31
Аз всъщност да си призная го направих по другата рецепта с течната сметана, не със заквасена - много е приятен на вкус Simple Smile
За потъването нямам проблем - просто гледах на йоткера, че оставаха отгоре тестените топчета ли петна ли каквото са там.
Виж целия пост
# 32
Сладкарска течна ли разби с миксер или готваска?
Виж целия пост
# 33
Всъщност в самата рецепта пишеше:

Цитат
След това се прибавя сметаната и се разбърква до хомогенност внимателно на ръка. (300мл)

Никъде не пишеше да се разбива и не съм разбивала. За готвене - т.е. неподсладена, не растителна.
Другият път може и да я разбия с част от захарта.
Виж целия пост
# 34
Следващият път може и аз да пробвам с готварска сметана, щом докладваш че е ок  Hug
Виж целия пост
# 35
Записвам си рецептата, когато мога ще я направя.
Виж целия пост
# 36
Записвам си рецептата, когато мога ще я направя.

Успех! И да покажеш резултата!  Wink
Виж целия пост
# 37
Направих го по рецепта и стана сууупер Simple Smile
Виж целия пост
# 38
Много се радвам, че се е харесал пирогът!  Hug
Виж целия пост
# 39
И вкъщи се хареса много. Аз намалих количеството на маслото и захарта, чудно и по вкуса ни стана. Благодаря за споделената рецепта.
Виж целия пост
# 40
Изглежда много добре, тези дни ще го пробвам Smile
Виж целия пост
# 41
Kissing Heart
Ще се прави!
Виж целия пост
# 42
zai4eee, пиши след това за резултата и успех! Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия