Безжична вертикална прахосмукачка

  • 106 706
  • 806
Здравейте, не успях да намеря актуална тема за вертикалните безжични прахосмукачки и реших да пусна нова. Надявам се че ще намеря съмишленици и полезни коментари и мнения от дамите.
Спряла съм се на този модел:
http://www.technopolis.bg/bg/Stick/Vacuum-cleaner-BOSCH-BCH6ATH25/p/812863
Или подобен разбира се, тъй като цената на този е много висока и все още размишлявам.
Моля някоя от Вас която има вертикална прахосмукачка да сподели опита си.
Подовите настилки в дома ми са ламинат, нямаме килими. Постоянно се събира коса и мъх по пода и е много досадно през ден да вадя прахосмукачката с кабел, затова се насочих към безжични.
На какво трябва да наблегна при избора на такъв модел прахосмукачка. Прави ми впечатление че всички са около 25 v мощност, което е по малко от класическите. И с какъв тип батерия е най-добре да търся.
Виж целия пост
# 1
 Ползвам такъв тип прахосмукачка от около две години. Моята е от Лидъл и предвид, че дори не е от най-качествените им изпълнения съм изключително доволна от удобството. Още в началото се отървах от голямото влачещо се нещо с кабел. Сега обмислям да я сменям с нещо по-качествено и ще следя темата. Да добавя също, че може да се разкача и да се превръща в малка ръчна прахосмукачка, затова ще търся отново модел с такава опция.
Виж целия пост
# 2
Благодаря че се включихте в темата, дано да има повече последователи. И аз гледам модели със малки ръчни прахосмукачки, които могат да влязат в употреба и за колата. Прави ми впечатление че при повечето модели батериите са Ni - MH а по старите са със литиево йонни. Ако някой знае каква е разликата ще е добре да сподели!
Виж целия пост
# 3
Препоръчвам на Дайсън.
Много лека, разглобяема. Работи на друг принцип в сравнение с горния Бош.
Мощността не е единственият фактор за оценка. Дайсън имат специални ротиращи четки, които обират всички боклуци дори от килим. Перманентният филтър се почиства много лесно. Може да се ползува като ръчна прахосмукачка  за почистване на трохи от маса. При мен е незаменима и за обиране на мъх от филтъра от сушилнята.

http://www.technopolis.bg/bg/Stick/Vacuum-cleaner-DYSON-DC45-PLUS/p/812004

Само трябва да видиш няколко модела и да избереш такъв с точните приставки за теб.
Виж целия пост
# 4
Цените на тези уреди според мен са неоправдано високи. Имам прахосмукачка с воден филтър, турбочетка и голяма мощност, но не е удобна за всеки ден. С нея си карам веднъж седмично за основното почистване. За всекидневно обиране си взех от Лидъл електрическа метла за 50 лева с презареждаема батерия. Това трохи, косми, мъхчета - всичко се почиства без проблем. Реших че дори и да не ми хареса 50 лева ще ги прежаля без проблем, а то се оказа супер изгодна покупка
Виж целия пост
# 5
Здравейте,
Някой пробвал ли е безкабелните, вертикални прахосмукачки на Ровента.
 Достатъчни ли са за почистване на паркет и плочки? Или са по-подходящи за 2-ра прахосмукачка в дома, която не е за основно почистване?
Виж целия пост
# 6
Благодаря че се включихте в темата, дано да има повече последователи. И аз гледам модели със малки ръчни прахосмукачки, които могат да влязат в употреба и за колата. Прави ми впечатление че при повечето модели батериите са Ni - MH а по старите са със литиево йонни. Ако някой знае каква е разликата ще е добре да сподели!


Аз също съм в търсене на такава, но търся на по- ниска цена....
https://m.emag.bg/prahosmukachka-stick-2-v-1-philips-powerpro-du … -02/pd/DG6T70BBM/
ето към тази съм се насочила, но все още чета и избирам....а за батериите, четох , че литиево йонните се зареждат по- малкко време....
не знам коя е по - добре...
включвам се да следя темата, ако си взема нещо скоро ще споделя с вас.
Виж целия пост
# 7
Здравейте, това което аз използвам като вертикална прахосмукачна е :
https://www.philips.bg/c-p/FC6168_01/powerpro-duo-2-in-1-handsti … yclone-technology
Вече от половин година я използвам и съм изключително доволна. Малката ръчна прахосмукачна дори я използвам за почистване на колата.
Подходяща е за почистване на ламинат и плочни. Единственият недостатък на тези прахосмукачки е че са с големи накрайници и не е достъпна на по тесни места. Но всяка от нас има и кабелна в дома си така че не е проблем, ако се наложи. Относно батериите е препоръчително да са литиевойонни, защото, когато не използвате прахосмукачката батерията не се хаби, докато недосатъка на никелойонните е точно това, че дори и да не се използва уреда батерията пада. Тази прахосмукачна батерията и издържа толкова колкото да изчистя 2 пъти дома си а той е 110 кв. апартамент и понякога да обера коса по пода. Аз лично съм доволна, препоръчвам в!
Виж целия пост
# 8
Да попитам търсещите вертикална  прахосмукачка дали са се сдобили с такава? И ако да, може ли препоръки и мнения за марка и модел?
Виж целия пост
# 9
Аз съм с такава:
Скрит текст:
Доволна съм, чисти добре, има различни приставки, почиства се лесно. Препоръчвам!
Виж целия пост
# 10
И аз се интересувам от коя марка сте доволни. Не съм много наясно с тези прахосмукачка, батерията като консуматив колко време издържа година, две или повече? И какви са цените на този консуматив ако е половината цена на прахосмукачката дали си заслужава?
Виж целия пост
# 11
https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … ectrolux%20ZB3211

Аз съм с Електролукс, много съм доволна. Лесно се чисти.
Батерия не съм сменяла. Ползвам я вече повече от година за ежедневно почистване, че сме с коте.
Голямата я вадя само в събота.
Виж целия пост
# 12
Мерси, че се включи, да показана та от теб ме устройва като цена, аз загледах

https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … LESS%202%20in%201
Предимството на ровента е този тест период. Притеснява ме това в тези уреди, че са доста слаби като мощност. Успявате ли да по чистите килим с тях или само за почистване на гладки повърхности стават?
Виж целия пост
# 13
Нямам килими.
Виж целия пост
# 14
Аз почиствам и килима с нея. За ежедневно почистване е идеална, но веднъж седмично си трябва почистване и с голямата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия