Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 89 855
  • 685
# 420
В стъклен буркан е по-добре .
Аз също давам на някой от Пловдив .
Аз го правя с каквото мляко ми скимне и нямам марка за предпочитане .
Виж целия пост
# 421
Пак да попитам днес върху готовия кефир имаше нещо жълто, това масленост от млякото ли е. На гъбката нищо и нямаше, само това по повърхността
Виж целия пост
# 422
Престоял е. Вероятно на вкус е вече доста кисел или газиран. Аз, ако го изтърва така, го готвя (като мляко)
Виж целия пост
# 423
Не беше кисел, нормален на вкус, пречи ли нещо това
Виж целия пост
# 424
Мога да пратя кефирена гъба на 2-ма души по Еконт. Ако има желаещи, да ми пишат на лични. Simple Smile
Виж целия пост
# 425
Не беше кисел, нормален на вкус, пречи ли нещо това
Нищо не пречи, просто при мен пожълтява, ако престои 2-3 дни. Иначе вкусъът е индивидуално нещо. Аз го пия след 1 ден в хладилника да се сгъсти, след това вече не ме кефи и го готвя
Виж целия пост
# 426
Момичета, бях на почивка една седмица и съм забравила кефира на топло. Миришеше на развалено сирене, измих го, на вид нищо му няма, заредих го с прясно мляко, но тази сутрин пак миришеше, измих го отново и му налях мляко, но пак мирише. Според вас има ли шанс да се измирише или е заминал?
Виж целия пост
# 427
Здравейте! Търся си кефирена гъба. Никога досега не съм я ползвала. По медицински причини използвам пробиотик,но той е доста скъп, затова реших да пробвам по този начин. Изчетох доста информация за това как се съхранява и приготвя и съм готова да се заема. Откъде обаче да си намеря гъба? Бихте ли ме насочили? От София съм.
Виж целия пост
# 428
Здравейте! Търся си кефирена гъба. Никога досега не съм я ползвала. По медицински причини използвам пробиотик,но той е доста скъп, затова реших да пробвам по този начин. Изчетох доста информация за това как се съхранява и приготвя и съм готова да се заема. Откъде обаче да си намеря гъба? Бихте ли ме насочили? От София съм.
Аз имам ,но съм от Пловдив .
Бих Ви дала .
Виж целия пост
# 429
Момичета, бях на почивка една седмица и съм забравила кефира на топло. Миришеше на развалено сирене, измих го, на вид нищо му няма, заредих го с прясно мляко, но тази сутрин пак миришеше, измих го отново и му налях мляко, но пак мирише. Според вас има ли шанс да се измирише или е заминал?
Ако не е жълта -кафява няма проблем .
Изплакнете я в цедка със студена вода и е сложете в мляко ,така няколко дни 3-4.
Предполагам ,че ще се оправи .
Виж целия пост
# 430
Момичета, бях на почивка една седмица и съм забравила кефира на топло. Миришеше на развалено сирене, измих го, на вид нищо му няма, заредих го с прясно мляко, но тази сутрин пак миришеше, измих го отново и му налях мляко, но пак мирише. Според вас има ли шанс да се измирише или е заминал?
Ако не е жълта -кафява няма проблем .
Изплакнете я в цедка със студена вода и е сложете в мляко ,така няколко дни 3-4.
Предполагам ,че ще се оправи .
Благодаря!Днес, като че ли мирише много по-слабо, мисля че ще се оправи!
Виж целия пост
# 431
Здравейте! Търся си кефирена гъба. Никога досега не съм я ползвала. По медицински причини използвам пробиотик,но той е доста скъп, затова реших да пробвам по този начин. Изчетох доста информация за това как се съхранява и приготвя и съм готова да се заема. Откъде обаче да си намеря гъба? Бихте ли ме насочили? От София съм.
Аз имам ,но съм от Пловдив .
Бих Ви дала .

Благодаря Ви! Ще Ви бъде ли удобно да ми изпратите,ако може,нямам представа дали може да се запази по време на пътешествието.
Виж целия пост
# 432
Dany_B, аз съм от София и мога да Ви дам гъба.
Виж целия пост
# 433
И аз съм от София. Мога да ти дам гъба, ако ти се идва до Люлин. Simple Smile
Виж целия пост
# 434
И аз мога да дам, от София съм, но сега сме на вилата, заедно с гъбата. В началото на септември се връщаме и мога да дам на двама желаещи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия