Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плач по време на кърмене

  • 7 642
  • 1
Здравейте! Минавам направо на моя проблем. Дъщеря ми е на 3 месеца и плаче, когато я кърмя. Това започна когато стана на 40 дни. От начало само от време на време плачеше, понякога и с дни не е плакала. Сега е постоянно на всяко хранене.Суче 3-4 минути и започва да плаче, премествам я на другата гърда и пак същото- суче малко и започва да плаче. Успокоявам я и пак се мъча да я храня. Не знам какво да правя. Според нашия педиатър кърмата не и достига и затова плаче.
Роди се 3,5 кг и първите два месеца качи по килограм всеки месец.Другата седмица сме на консултация за третия месец. Храня я на поискване 7-8 пъти на ден, като прави почивка през ноща 4-5 часа.От няколко дни и давам АМ на последното хранене 60 мл., като го изпива всичкото.От началото мислех, че плаче защото има млечница, но не е това. Пробвах и различни пози за кърмене,но и те не помагат. Отказвам да се примиря, че кърмата ми е малко. През деня я храня през 2-2,5 часа, понеже се притеснявам да не е гладна, а и за да стимулирам производството на кърма, но не виждам промяна. Моля Ви за помощ и съвет.
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Моля, приемете най-искрените ми извинения - по ред причини значително време форумът не беше мониториран и нямаше публикувани нови отговори.
Надявам се да сте намерили информация и подкрепа за въпроса си на националния телефон на Ла Лече Лига България, на ФБ страницата или във ФБ групата Кърменето от А до Я.
Отново, искрени извинения за липсата на отговор и оставам на разположение, ако имате други въпроси за кърмене, захранване, отбиване и лактация.
(ЛЛЛЛ)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия