Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно ли е да са близнаци?

  • 21 781
  • 19
# 15
На първия преглед, около 4-5г.с. се видя само един плоден сак. На втория преглед, около 8г.с. се видяха, че са двамка Wink Щом го желаете, искрено Ви го желая! Уникално е щастието да си родител на близнаци!
Виж целия пост
# 16
За тая цел нали се прави чхг и по него се вижда
Виж целия пост
# 17
Не винаги чхг показва.Със сина ми беше много високо , а бебето само 1.През 2016-та след инвитро бях бременна с 3-знаци,чхг пак беше високо,но не толкова ,колкото със сина ми.За съжаление изгубих бебетата в 10 г.с.Но пък щом и в двата рода има близнаци е напълно възможно да са 2 бебета.Пожелавам всичко да е наред с бременноста , а дали 1 или 2 бебета все си е радост да имаш .
Виж целия пост
# 18
Ако не беше просто нямаше да се правят тия изследвания.
ЧХГ не се изследва с цел установяване на броя на бебетата. Референтните стойности по седмици са в толкова обширни граници, че няма как ЧХГ да бъде такъв показател.
Виж целия пост
# 19
Христос Воскресе!
Благодаря на всички за отговорите. Наистина бяха 2, но за кратко... едното се разорбира. Доктора каза, че е често срещано.Вече съм в 10 г.с и важното сега е, всичко да е наред. Весели и светли празници, момичета Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия