Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЮНЧЕТА 2017 - Тема Втора

  • 26 872
  • 80
Тема на и за юнските бебета от 2017 година. Заповядайте Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Записче, Кати благодаря за темата Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Благодаря!

За втора нощ,по едно и също време,към 11 малката се буди и преплаква,плюе бибата и ми се струва,че нослето й е запушено.Няма сополки ,а аз често промивам с разтвор.Слагам няколко капки Виброцил и заспива.Чуда се да ида ли тази седмица да й вземат секрет от нослето и дали някой знае как става процедурата?
Виж целия пост
# 3
Тъкмо се чудих с какво да й отпушвам нослето, че от течни вече стават ония гадните жълтеникави. Педи каза витС да й капвам в нослето, а аз наред вкарвах на всички. Лайка съм правила преди, става като екстракт с много варене, но сега й давах чай. Ще търся прополис на водна основа. Темп я мина два дена, но останаха сополите. Иначе за разходка нищо не я спира Grinning
Виж целия пост
# 4
Хайде и Ясен в кюпа със сополите. И той сополив, подкашля, снощи и температура имаше. Пръскам морска вода и капя Виброцил засега.
Виж целия пост
# 5
Бързо оздравяване на всички, да не би да е някакъв вирус или пък от зъбите?
Виж целия пост
# 6
При нас е вирус, таткото го довлече.
Виж целия пост
# 7
А аз не разбрах от къде. Педи каза, че пак имало от десетина дни болни и че заплюваме каката, че е донесла нещо Blush
Зъби- нямаме. Лиги- колкото щеш.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, има някакъв вирус със сополи и гърлобол 😟
Хайде да се стопля и да се свършват болестите.... Нямам търпение да сменя шушляка на Бебка с рокля 😍
Виж целия пост
# 9
Cathy, аз също смятам, че няма нужда от инфо в началото 😊
Виж целия пост
# 10
Да се стопля и аз искам, но това е ненормално време тази седмица е 0-та а на 31-1ви го дават да е 25-30 градуса.

Момичета какво ви е мнението за породени дечица много започва да ми се натрапва в главата мисълта за още едно бебенце, пак ми се иска да съм бременна това е най-хубавото чувство на света Heart Eyes и също така какво се случва с майчинството ако второто бебе се роди преди да ти свърши първото майчинство?
Виж целия пост
# 11
Във фейсбук групата точно коментираха тия дни, че майчинството остава високо като през първата година ако са породени децата.
Виж целия пост
# 12
Да, ако няма прекъсване на майчинството, за второто дете плащат толкова, колкото са плащали и за първото. Но ако има дори и минимално прекъсване - седмица, месец, два - вече изчисляват доходи за 24 месеца назад, като периода на първото майчинство го смятаха (май) по някакъв много неизгоден начин и си е прецакване отвсякъде.

А иначе аз не искам да имам породени деца, просто не ми допада малката разлика във възрастта. Ако изобщо се навия на трето, ще е след 3-4 години.
Виж целия пост
# 13
Аз също смятам така. Мисля да изчакам за второ Кари да стане поне на 3 годинки, за да разбира и да може поне малко да се грижи за себе си, да не е изцяло зависима от нас, защото иначе ще ни е много тежко. Да не говорим, че от приятелки с породени деца знам, че е много тежко когато голямото дете постоянно буди бебето, което е хубаво да си вземе съня през деня, за да не киселее.
Виж целия пост
# 14
И аз много мисля за второ дете.Имам две неща от които много се притеснявам-да не ми се наложи да лежа по време на бременността,тогава няма да има кой да гледа малката и другото,че мъжа ми през 3 дни е на работа по 24 часа,което значи да приспивам и да спя сама с две малки деца.Единствено това ме спира.Иначе искам много.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия