Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЮНЧЕТА 2017 - Тема Втора

  • 26 890
  • 80
# 75
Здравейте, момичета, да  попитам колко тежат бебетата ви-моят е 1 кг под норма, т.е.9 600 на 12 месеца, много е деен и непрекъснато се движи, има ли други деца спо-ниско тегло от нормата? В момента ползваме детска кухня "Юначе". Също ме интересува, сложихте ли ваксината против морбили в 12 месец и как я понасят бебенцата ви?
Виж целия пост
# 76
Нашата бебка е вече на 1 година и 1 месец и е 9700. На годинка беше 9150 грама.
Виж целия пост
# 77
И моето момче на годинка беше 9800, сега стана и 1 месец, но не е теглен още. Иначе сложиха ваксина , но тя беше май реимунизация за пневмококови и я понесе нормално, без симптоми. Тая за шарките е на 13 м, но се чудя дали да я отложа, заради едни пъпчици , май алергични от слънцезащитното.
Виж целия пост
# 78
Здравейте, момичета, пораснали сте всички! Ние по принцип си вървим малки, 7.500, 74см и ваксините са ни назад. Голямо шило и много, и всичко яде. Катери, слиза, отваря, танцува, пълзи, върви, но я е страх, като ме пусне още.
Но най ме тормози нощното търсене, ползва ме за биберон, друго не ще.
Виж целия пост
# 79
Здравейтее,
Моят юнак е над 80см вече, щото на годинката беше толкова, и е към 11.500кг. Здрав, палав, ходещ,тичащ, дърдорещ, усмихнат сладурко❤ Лошото е,че не иска много "манджи" а си яде пюретата само..но нищо, ще се научи.
Виж целия пост
# 80
Момичета как е групата във фейсбук? Тук никой не пише, сигурно там сте активни.
Също така да попитам вие давате ли още мляко вечер на децата ви?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия