За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 73 584
  • 729
# 315
Брюкселско зеле замразено,какво мога да го правя?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/12/blog-post_15.html
Виж целия пост
# 316
Брюкселско зеле замразено,какво мога да го правя?

Много лесно и вкусно.
https://www.bonapeti.bg/recepti/pecheno-bryukselsko-zele-/
Виж целия пост
# 317
Ако сложа запръжката в студен боб, сготвен преди няколко часа ще се получи ли добре?
Виж целия пост
# 318
Ако сложа запръжката в студен боб, сготвен преди няколко часа ще се получи ли добре?
Ще се получи. Правиш запръжката в тиган, после с черпак сипваш боба отгоре (с колкото водичка обичате), разбъркваш и чакаш да клокне, т.е. заври. Това е.
Виж целия пост
# 319
В какво мога да вложа сирена с добавка на кайсии и боровинки, омръзна ни да ги ядем натюр,  а скоро трябва да ги изядем. По 200 гр от вид са, слагала съм на пица, определено не ни допадна, но с бутер тесто е трепач.... Идеи за нещо друго?
Виж целия пост
# 320
В какво мога да вложа сирена с добавка на кайсии и боровинки, омръзна ни да ги ядем натюр,  а скоро трябва да ги изядем. По 200 гр от вид са, слагала съм на пица, определено не ни допадна, но с бутер тесто е трепач.... Идеи за нещо друго?
Пробвай в кори за баница, много добре ще се получи.
Виж целия пост
# 321
Как? Като пурички?  Слагам сиренето, завивам и запичам във фурна?
Виж целия пост
# 322
Как? Като пурички?  Слагам сиренето, завивам и запичам във фурна?
Да, може и като пурички, но незабравяй да намаслиш кората с мазнина, предпочитам да е масло, но е въпрос на избор. Може и като розичка за ги събереш каищата на кората, поставяш в средата парчетата сирене,  намасляваш, завиваш така като си искаш. Всякакви варианти може да направиш, играй си.
Виж целия пост
# 323
В какво мога да вложа сирена с добавка на кайсии и боровинки, омръзна ни да ги ядем натюр,  а скоро трябва да ги изядем. По 200 гр от вид са, слагала съм на пица, определено не ни допадна, но с бутер тесто е трепач.... Идеи за нещо друго?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/06/blog-post_13.html


http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/06/blog-post_25.html
Виж целия пост
# 324
Аз бих предложила да ги употребите с добре изстудено бяло вино, може и с просеко. Много добре вървят Wink
Виж целия пост
# 325
Но ако толкова са ви омръзнали, прАти ги на мен, Поли Simple Smile У нас сиренето не омръзва.
На сирена във фолио пробва ли?
Виж целия пост
# 326
Пейч,  интересни предложения,  но пресни кайсии по това време не знам къде да намеря? ... Ще преровя фризера, ако има налични,  а вместо бри да сложа моите сирена? Така ли?
Onna, 6 пакета по 250 гр. изядохме с вино 😊, поомръзна ни....ММ като пазарува, се презапасява 😂.
Пепи,  не съм ги пробвала във фолио, не се досетих за такъв вариант, ще ги мисля с какви др сирена биха са паснали, тези сладнят... Ще го мисля,  благодаря на всички 💐
Виж целия пост
# 327
Дайте идея за свинско в сметанов сос...
Виж целия пост
# 328
Дайте идея за свинско в сметанов сос...


http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/06/blog-post_15.html
Виж целия пост
# 329
Дайте идея за свинско в сметанов сос...

4-5 пържолки /леко начукани/
1 кофичка сметана
3 с.л. соев сос
2 с. л горчица

Объркваш хубаво сметаната, соевия сос и горчицата. Намзваш хубаво и нареждаш пържолките в тавичка с една чашка бяло вино или бира. Заливаш отгоре с останалия сос и печеш на 180 грдуса. Стават супер сочни и крехки, а соса... ммм
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия