За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 73 566
  • 729
# 720
Масло+чесън, но вече на готовите миди бих сложила.

Супер! Благодаря ти много Simple Smile
Виж целия пост
# 721
Масло+чесън, но вече на готовите миди бих сложила.

http://ipeychev9.blogspot.com/2015/02/blog-post_9.html
Виж целия пост
# 722
Бързо възстановяване.Много хубави неща съм готвила по твоите рецепти.Heart
Виж целия пост
# 723
Много благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 724
Ще правя гъбена каша, но обикновено брашното ми става на бабунки и детето се мръщи. Някакъв чалъм? 🤔
Виж целия пост
# 725
Ще правя гъбена каша, но обикновено брашното ми става на бабунки и детето се мръщи. Някакъв чалъм? 🤔

donsita, нали запържваш брашното? Когато наливаш студена течност - вода или мляко, по-лесно става разбъркването на кашата, просто като наливаш, непрекъснато бъркаш с дървена или метална лъжица, гладка си става кашата. Peace
Виж целия пост
# 726
Гъбите задушавам, в отделен съд правя брашното с масло и вода до необходимата гъстота, после през гевгир сипвам брашното при гъбите.

Ситен гевгир:


:

Виж целия пост
# 727
Мерси, ще пробвам 🤗
Виж целия пост
# 728
Или ползвай нишесте...размито предварително в студена вода.
Виж целия пост
# 729
По молба на пеп-4o пускам следващата тема и ви каня там да задавате  въпросите си:
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия