Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Близнаци - късно констатиране, че всъщност са две

  • 20 311
  • 27
Здравейте!

С втора бременност съм (детето ми е на 3г.) и имам огромно, ОГРОМНО желание да имам близнаци. Днес бях на първа ФМ и БХС (13 г.с.) и се видя само 1 плод. Знам, че ще ви се стори смешно, но има ли сред вас такива, които въпреки ЖК и ФМ (и твърдението, че плодът е един) имат близнаци? Четох много из форума и има, но мненията са от (преди) 2009 г. и от тогава, предполагам, техниката е напреднала и е по-трудно да се направи грешка с ултразвука. Смейте се на воля, аз също си се смея, но наистина, въпреки прегледа днес, надеждата в мен още я има Heart Heart Simple Smile
(нямам блинаци в рода или поне не знам за такива Simple Smile )

Лека вечер и ще се радвам на отговорите ви Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Не, няма такъв вариант.
Годината е 2018, що за въпрос изобщо, вече имате едно дете, очаква се да сте адекватни, ако не за друго, то защото сте родители ...
Виж целия пост
# 2
ми за смях си е
Виж целия пост
# 3
Ако си била на ФМ, няма начин да ти кажат едно, а да са близнаци. Там се вижда всичко с подробности, вкл. вътрешни органи, мозък и т.н. Не знам за каква надежда говориш.....?!?

ПС: моя позната в далечната 1999 г. беше бременна и ѝ казали при прегледа на ехограф, че ще е момиче. Тя обаче до последно се надяваше, че са сбъркали, не искаше момиче, избираха име, дрехи, количка като за момче. Тъпо....
Виж целия пост
# 4
Няма как да не се чуят и две сърца, ако има.
Виж целия пост
# 5
На ФМ няма как да се пропусне цяло бебе, абсурдно е.
Виж целия пост
# 6
На ФМ не може да се пропусне такова нещо.Няма шанс. Разбирам желанието ти,но Не се надявай напразно. Още повече, че нямаш и в родата близнаци. Те се "предават"от страната на жената. Шанса изобщо до имаш близнаци не е голям. В моята рода имаме доста. И ММ все питаше със страх дали са две. 😊Живо и здраво да се роди.
Виж целия пост
# 7
Щом няма близнаци в родата ,едва ли.А и на ФМ е недопустимо да се пропусне такова нещо.Не слушай разкази от преди 30 години.
Виж целия пост
# 8
Благодаря на всички! Simple Smile Да се роди здраво бебе на термин е най-важното! Пък дали едно или две - Божа работа! Simple Smile
Хубав ден на всички!
Виж целия пост
# 9
Божата работа се вижда на ехограф в трети месец.
Виж целия пост
# 10
В моята рода няма близнаци, но аз имам, така че и това не е съвсем определящо. Но в 13г.с. е невъзможно да не ги видят, така че няма как да са близнаци. Пожелавам ти здраво и щастливо бебече!
Виж целия пост
# 11
Като имате толкова голямо желание, защо не потретите след време. Имах такива съученици, батко, после още един и третата бременност близнаци. Бяха голяма атракция. Не бяха малцинствени. Бащата беше професор, сега и четиримата са университетски преподаватели, двамата в чужбина.
Успех!
Виж целия пост
# 12
Живот и здраве ще потретим, да Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Хъм всъщност е възможно ,ако прегледа се прави с дървена слушалка,но на феталната морфология е абсурд да пропуснат цяло бебе.
Аз  съм с близнаци ,вярно на първия преглед не се видяха две,след 8м седмица вече се видяха,но най-странното е че не се видя.третото бебе ..въпреки че ехото беше модерно(така или иначе третото не.оцеля)
Само да спомена ,че хич не е нужно в.рода.да имаш близнаци.Въпроса тук е колко яйцеклетки ще” излюпиш ” и колко ще се оплодят(за разнояйчните.става.дума)
Виж целия пост
# 14
Да не е нужно да иматв рода. Но шансовете са доста по-малки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия