Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

процедури с ендосфера - имат ли ефект при целулит ?!

  • 4 523
  • 5
здравейте,

дали имате впечатления какъв е ефекта от ендосфера.
Предстои ми първата процедура.... и се чудя дали да продължа с антицелулитните масажи или да направя 12 процедури с ендосфера.

Ще съм признателна ако някой сподели опит за да имам реалистични очаквания
Виж целия пост
# 1
В Красива мама има тема за Борба с целулита, там ще получиш повече отговори.
Виж целия пост
# 2
нищо не намерих за процедурите с ендосфера
Виж целия пост
# 3
Ендосферата е нова процедура,знам,че я има само в Лозенец в едно студио,но не знам дали има ефект.
Виж целия пост
# 4
здравейте,

дали имате впечатления какъв е ефекта от ендосфера.
Предстои ми първата процедура.... и се чудя дали да продължа с антицелулитните масажи или да направя 12 процедури с ендосфера.

Ще съм признателна ако някой сподели опит за да имам реалистични очаквания

Здравейте!
Преди около година направих 1 курс от 12 процедури ( тяло). Действието върху дренажа е веднага след процедурата-  изразен диуретичен ефект (ще се уверите сама) Намалих обиколката на ханш/ бедра. Аз нямах нужда от много, и съм изключително доволна от резултата, защото това малко много трудно се коригира. Успоредно прилагах диетичен режим (съставен от диетолог- 4 хранения дневно, повече течности).
Преди около 2 месеца започнах ендосфера на лице. Още след третата процедура кожата стана буквално блесняща- като общ изглед, тургор, контура на лицето се повдигна. И след третата процедура се наложи да се прибирам с градски транспорт, из мръсната София (поне аз така си обясних) и до вечерта кожата започна да продуцира себум.....тук- там "избиха" пъпчици, каквито в пубертета съм имала. Пропуснах няколко процедури с ендосферата,  направихами  няколко процедури дезинкрустация? (може и да бъркам името) Направих консултация с Дерматолог, която:
           1. не беше запозната с този вид терапия.
           2. обясни ми, че при някои  техни процедури (естетичната дерматология) това "странично действие" е желан ефект- т.е показва, че процедурата е ефективна. Беше ми обяснено, че след като се стимулира колаген и т.н. и т.н няма как да не се стимулират и мастните жлези (явно при мен ги има в повече).
Отново продължих с процедурите и сега съм много доволна. Няма възобновяване на мастна свръхсекреция. Обаче се наложи да ми направят зъбна операция ( лицево- челюстна хирургия), в момента съм с оток и отново прекъснах ендосферата. Останаха ми 3 процедури. Не съм много постоянна (сравнявам с тези на тяло, когато бях педантична в посещенията си) но като цяло съм доволна.  Очаквания ефект при ендосфера на лице е не веднага, така, че се надявам също да е добър и по- продължителен.

До обобщя- ендосфера на тяло- препоръчвам. Ендосфера на лице- много добър ефект при постоянство (процедури на всеки 72ч, както е по препоръка) Да допълня- при ендосфера на лице веднага след процедурата оптически устните се уголемяват,  този ефект обаче е преходен.

Дано да съм била полезна. Успех Ви желая!
Виж целия пост
# 5
Много Ви благодаря за с поделения опит!!!
След първата пробна процедура образувах синини. Много лесно пускам капиляри. Утре ми предстои процедура...дано да има ефект върху целулита. Аз не искам да свалям кг или см само да намалява целулита...да изравня пейзажа Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия