Хайвер от скумрия???

  • 10 262
  • 4
Снощи скумрията която купих беше пълна с хайвер Shocked Shocked. Имате идея става ли за ядене и какво да го правя. Сега е замръзен и така го оставих??
Виж целия пост
# 1
По принцип някои го пържат и така го ядат, ама на мен лично ми е много мазно и не ми харесва.
Виждала съм вариант и объркан с яйца и също изпържен.
Аз лично бих го разбила на хайвер за мазане. Някой ако има рецепта на лесно дано ти даде, че у нас правим ремонт и не знам къде са ми тетрадките.
Виж целия пост
# 2
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя
Виж целия пост
# 3
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

трябва да узрее - поне 10 дни осолен, сменя си цвета. Тогава се разбива.
Виж целия пост
# 4
Аз правя супа с него и главите и опашките на рибата Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия