Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

30 СУ "Братя Миладинови"- мнения за актуалната ситуация в обучение:прогимназиален и гимназиален курс

  • 3 570
  • 7
 Моля, за мненията и впечатленията на родители и учащи се в 30 СУ в 8-ми и по горен клас за реалната ситуация в училището към настоящия момент по отношение на материална база; учителски екип; качество на обучението (като цяло и в частност- по испански и английски език)!? Из нета откривам предимно стари (отпреди години) мнения!
Ще съм Ви признателна за всяко мнение!
Виж целия пост
# 1
Здравейте,понеже ние също сме го писали-мои познати ми казаха,че са доволни.Аз навремето съм била на стаж в това училище -тогава беше доста на ниво.Даже го писахме преди 1 СУ,за което няма добри отзиви.Успех
Виж целия пост
# 2
Може ли да повдигна въпроса , относно това училище? Има само две мнения, а ние искаме да се запишем там. 
Виж целия пост
# 3
Дъщеря ми е приета в АE/ИE. Днес се записахме Simple Smile
Най-новата тема с мнения е тази от 2016-та, дано нещата не са се променили.

За материалната база - басейнът е проблемен, но тази година е одобрен за възстановяване и са отпуснати пари за него и ремонт на физкултурния салон. Очаква се да бъдат готови до 1 г.
Виж целия пост
# 4
Синът ми е приет АЕ/НЕ. Изчакваме да видим какво ще стане с НГДЕК, дали ще стигнат до неговата резерва
Виж целия пост
# 5
Здравейте! Всички теми, които открих  това училище са вече стари и не е ясно до колко информацията там е актуална към днешна дата. Затова бих искала да раздвижим тази тема тук с оглед предстоящия прием за идната учебна година. Като се споменават учители, хвалени и ли не, нека се споменават и имената им. Предстои ми да записвам първикласник, в квартала сме от 3 години, но нямам никакви впечатления от училището и не познавам някой с дете, учащо там. Моля ви да споделите информация и за началните класове. Ако се налага за началния курс нова тема, нека админа да каже!
Виж целия пост
# 6
Здравейте,
Много съм доволен от 30 СУ, препоръчвам го на всеки. Наистина не е най-доброто училище, но ако сте в паралелка с английски и попаднете на добър учител, може да научите много. Относно до материалната база....не е за коментиране (особено за съблекалните на ФВС-салон). Колкото до учителите...много добри хора, отзивчиви да помогнат, ако имаш желание да учиш. Не се шокирайте от написаното за материалната база, има проек в 2019 година, че ще бъде ремонтирана почти цялата сграда. В момента ремонта тече предимно в подновяване, освежавани и модирнизиране на стаите, а през лятото и и на съблекалните и салона. Училището е добро и с добри преподаватели!
Виж целия пост
# 7
Здравейте, дъщеря ми учи в 30 то , от 4 клас, сега е 7 ми. Пред дилема съм къде да кандидатстваме. Като цяло до сега впечатленията ми са добри от 30 су. Учителите повечето са страхотни, имат желание да научат децата, друг е въпроса че има деца които не искат и развалят дисциплината и пречат на другите, като цяло май във всеки клас има по едно две проблемни деца, но ми прави впечатление , че се вземат мерки от ръководството. Базата като цяло ще е добра от тази година, с ремонтиран фс и басейн, тоалетните са кофти. Това което не ми харесва е че доста често се сменят учителите, в 5ти клас с една  класна, за 6 ти напусна и съответно с нова, в 7 ми клас започна с доста нови учители и втори срок ново 20 , 3ма ли 4ма нови учители, включително по математика, която им е важна в 7 ми клас, т.е. с една учителка почнаха 7ми клас , която беше нова и водише и доп.занимания за желаещите да се подготвят и втори срок нова учителка , която нямала възможност да води доп.занимания по математика.  Другото което не ми харесва е че не се дават достатъчно домашни според мен, дъщеря ми учи макс 1 час за следващ ден , като я пшташ ами няма домашно или има само 1 -2 домашни, а успеха е мн.добър. Та ще видим как ще се справи на матурите. Надявам се да сподели мнения някой за гимназията !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия