Коледно

  • 69 625
  • 349
# 105
ВТОРА Wink
Виж целия пост
# 106
Направих меденките , можете да ги видите тук:
http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=62911&PhotoID=973001


И аз искам фондан, ама не съм от София newsm78
Виж целия пост
# 107
Джема,меденките изглеждат супер. А дали ще омекнат до Коледа да направя и аз или вече е късно?
А за фондана, мога и аз да участвам в подялбата.Само че не съм използвала никога и не знам как става, обаче искам да пробвам  Embarassed
Виж целия пост
# 108
Почвам да пиша списък! Laughing
nami , а случайно да се сети да попиташ, колко време може да се съхранява?  ooooh!

Желаещи за фондан сме:
michel
slato
 Pupsi
nami

Предполагам- online, Andrea$???   newsm78
Виж целия пост
# 109
Почвам да пиша списък! Laughing
nami , а случайно да се сети да попиташ, колко време може да се съхранява?  ooooh!

Желаещи за фондан сме:
michel
slato
 Pupsi

Предполагам- nami, online, Andrea$???   newsm78
Изобщо не се сетих да попитам. Сори!
Иначе и аз съм в списъка за фондана Grinning
Виж целия пост
# 110
Направих меденките , можете да ги видите тук:
http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=62911&PhotoID=973001


И аз искам фондан, ама не съм от София newsm78

Ще ти го пратим с колет Wink
Виж целия пост
# 111
Почвам да пиша списък! Laughing
nami , а случайно да се сети да попиташ, колко време може да се съхранява? ooooh!

Желаещи за фондан сме:
michel
slato
 Pupsi

Предполагам- nami, online, Andrea$??? newsm78
Изобщо не се сетих да попитам. Сори!
Иначе и аз съм в списъка за фондана Grinning
И аз не се сетих да питам утре, ще се обадя, ако искате да питам още нещо казвайте!
Виж целия пост
# 112
Пупси, аз вчера направих меденките и даже не са твърди като друг път,незнам мисля си че  е от меда. Не е късно изобщо , прави ги, не се колебай.
А за фондана,аз наистина искам . Ако се намери желаещ дами го прати с колет, ще пратя пари със запис.Защото във Варна май няма да се съберат желаещи за него. А 12 кг си е множко за домашно използване. Laughing
Виж целия пост
# 113
Ей момичета,чак сега виждам страхотната темичка,която сте спретнали тук.Ще си попрепиша в моя любим тефтер за рецепти,от вашите и ще ги пробвам.

djemma,страхотни са ти меденките!Имах нахалството да разгледам всичките снимки,ле-ле страхотия.Ти си невероятен кулинар,възхитена съм.А тортата,може ли рецептата,плийс Embarassed  bouquet


natalyna,страхотни неща си направила!Страхотни са!Браво!  bouquet
Виж целия пост
# 114
 Embarassed Коя точно рецепта за меденки правите
Виж целия пост
# 115
djemma, аз мога да ти го пратя, само да видим какво ще се разберем, че съм тук до събота, после се връщам на 26-ти, така, че ако те устройва нямаш проблеми.
Виж целия пост
# 116
Ами по принцип исках за Коледа,ама ако не стане може и след това, така че аз съм с вас за фондана . Ще се разберем тогава допълнително.
Пупси, меденките аз си ги правих по рецептата, която дадох по-нагоре.
Синеочка,коя точно торта имаш предвид? "Птичето мляко" ли?
Ето я рецептата:
Пече се блат от 4 яйца, 1 ч.ч захар, 1 ч.ч. брашно и 1 бакпулвер. Като изстине се реже на две.
Крем: накисва се 40 гр желатин в 150 гр вода да набъбне.Разбиват се 10 жълтъка с 1 чаша захар,прибавя се 1 чаша пр.мляко и 1 с.л брашно. Всичко се сварява на водна баня,добавя се желатинът. Разбиват се 300 грмасло,прибавя се изстиналия крем и разбитите 10 белтъка с 1 чаша захар и 1 ванилия,аз добавих и червена боя.
Във формата за торта се слага единия блат, изсипва се крема,поставя се другия блат. Оставя се за 4-5 часа в хладилника. Вади се в поднос и се залива с глазура от 5 с.л како, 50 грмасло,1/2 чаша захар и 4 с.л пр.мляко. Завира се на котлона и се използва изстудена. Украсява се по желание. Много е вкусна.
Виж целия пост
# 117
Много благодаря   bouquet /като не съм чела внимателно  Embarassed/
Виж целия пост
# 118
Почвам да пиша списък! Laughing
nami , а случайно да се сети да попиташ, колко време може да се съхранява?  ooooh!

Желаещи за фондан сме:
michel
slato
 Pupsi
nami

Предполагам- online, Andrea$???   newsm78

Мен ми трябва относително скоро - до вторник, та не знам за колко бърза доставка иде реч?
Виж целия пост
# 119
Почвам да пиша списък! Laughing
nami , а случайно да се сети да попиташ, колко време може да се съхранява?  ooooh!

Желаещи за фондан сме:
1. michel
2. slato
3. Pupsi
4. nami
5. online

Пиша си аз с Michel на лични и хич не виждам, че тук се оформя списък. Хайде и аз да се включа.  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия