Коледно

  • 69 565
  • 349
# 150
И за мен понеделник е добре. А за другите?
Виж целия пост
# 151
На мен понеделник ми е ок /след обяд/. А относно количеството - мога да взема максимум 2 кг, въпреки че не знам какво ще го правя толкова много. Ако се съберем повечко ще взема само 1кг.
Виж целия пост
# 152
понеже тук се заформиха 2 групи за фондан- за София и за Варна, то аз ще открия нова тема за Варна, замо дано модераторите не решат ,че не и е тук мястото.
Виж целия пост
# 153
Направих още едни сладки. За пръв път пека толкова рано , дано наистина издържат, много хора , които са го правили ме уверяват, че нищо им няма, дано да е така, че иначе труд на вятъра.Това са кошнички със сладко и орехи.
http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=62911& … D=974672&ob=0
Виж целия пост
# 154
Изглеждат страхотно.Чак ми се доядоха като ги гледам. Simple Smile
Виж целия пост
# 155
За фондана, какво стана. Ако някоя от вас има кантарче може тя да го вземе с един двама помощници и да го разфасоват. Мога и аз, с някой помощник другата седмица, но нямам кантарче и меренето, ще е на око Thinking 

И кантарче имам, и желание - също. Давай да се организираме Simple Smile

Речено- сторено!
Хайде казвайте пак, може и на ЛС, кой колко фондан иска и да се разберем как да си го получи. Да не стане така, че ние с nami да си го делим на две! Laughing Не за друго, ма малко много ша ми до'ди. Пък и нали съм бременна, сладкото ми е абсолютно забранено! Crazy
И аз 2 кг., но ако се наложи да взема и 3, няма да развалям организацията ни Simple Smile
Виж целия пост
# 156
И за мен понеделник е добре. А за другите?
Става и за мен. Само кажете място и час.
Виж целия пост
# 157
И за мен понеделник е удобно, но след обяд. И аз искам два килограма, но ако се съберем повече хора, мисля, че и един ще ми свърши работа. Там имало и различни украси, може да си харесаме и нещо друго.
Виж целия пост
# 158
И за мен понеделник е удобно, но след обяд. И аз искам два килограма, но ако се съберем повече хора, мисля, че и един ще ми свърши работа. Там имало и различни украси, може да си харесаме и нещо друго.

Ми тогава да се видим примерно в 13.00 часа, но къде?
Виж целия пост
# 159
Гледах адреса ул. Кадемлия 6 в bgmaps.com
Май че е близко до спирката на 9-ката веднага щом завие. Там спират и 313 и 413. Има спирки и на трамвай 20. Не знам дали наблизо има някое кафене или сладкарница.
Май до тук сме 5: nami, michel, online, Pupsi, Stryper

 
Виж целия пост
# 160
И за мен понеделник е удобно, но след обяд. И аз искам два килограма, но ако се съберем повече хора, мисля, че и един ще ми свърши работа. Там имало и различни украси, може да си харесаме и нещо друго.

Ми тогава да се видим примерно в 13.00 часа, но къде?
Направо на Кадемлия 6 в 13:00?
Виж целия пост
# 161
Така значи, искам да питам наистина ли меденките по рецептата от 2 яйца, 1 чч олио, 1 кч мед, 1 чч захар, канела, 1 1/2 чл сода и брашно до твърдо тесто омекват от само себе си след като престоят достатъчно време?
Моля, някой да ми гарантира, защото аз от същата рецепта правя кръгли меденки, които след изпичане са твърди като подметки (това ми е думата за тях Wink), а омекват и стават за ядене едва след слепване с мармалад ето така:

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o632691209291093750.jpg

Ако някой си заложи честта ще пробвам Wink Simple Smile


Виж целия пост
# 162
Момичета, бройте и мен за фондана (София), но утре нямам възможност да дойда  Sad  Ако все пак се окаже, че мога, ще дойда, където се уговорите. Rolling Eyes  Ще следя темата  bouquet
Виж целия пост
# 163
Тане, до сега и аз съм ги слепвала само. Но сега ги направих единични , показах ги по нагоре. Сложих ги в метална кутия и вчера проверих-вече са меки. Само че кутията я държа на студено и самите меденки ги изпякох по-светли, в никакъв случай не препечени.Абе честта не знма дали бих си заложила, защото една и съща рецепта при различни домакини става различно, но все пак мисля че можеш да пробваш. Не са чак толкова много продуктите, че да не ги прежалиш. А и още нещо, което вече казах по-нагоре, в кутията слагам парченце ябълка.
Виж целия пост
# 164
Там е работата, че тестото е много сполучливо и със слепването винаги са се получавали страхотни меденки - колко съм я раздавала тая рецепта Simple Smile

Изчела съм всичко по-нагоре, и за ябълката, и снимките видях, значи ще пробвам Simple Smile  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия