Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 42

  • 47 444
  • 730
Нова лятна тема Heart Eyes

Забравих да кажа, тази вечер сме на цирк, не че в къщи не го гледам всеки ден Joy
Виж целия пост
# 1
Фели - благодаря за темата. Циркът навън е по-различен Simple Smile да се забавлявате

Чакам моята мила дружка да я пуснат от МД, уж по обяд, то стана за привечер вече... бебчето се адаптира много добре, постепенно му намаляват кислорода, днес вече е на 60%, от вчера го хранят със сонда. Имало големи шансове да го прехвърлят утре на термолегло и да го разинтубират.
Виж целия пост
# 2
Фели, ама довечера ще се смееш, а на цирка в къщи ти се идва да скочиш през терасата Simple Smile
Мерси за споделените идеи за подарък .
Ние бяхме 2-3седмици с такова ужасно поведение, че ми идваше направо да вкарам по-сериозни възпитателни методи. То беше тръшкане, хапене, удряне с глава като не е неговото, че се бях замислила направо за разговор с психолог. Обаче от 2-3дена забелязвам, че имаме напредък - пак пищи, но я няма агресията, която я прояввяваше . Вече чува и знае, че има неща, които не са за него и трябва да се примири. Мина един период сега очаквам следващия, но да си поема въздух между двата Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата и за съветите за кухнята! Ще ги поразуча значи Хер бебето и Вълшебник пък да видим. На държавна задължително ще са после, но те май са за по-големички - след 10м.
Иначе ми е хубаво да готвя, ама я смогна, я не.

Много яко това с цирка, и аз не бих отказала☺ В нашия квартал докарваха отвреме навреме минали години, тая нямаше, що така. Не че щях да отида ма поне баткото с баща си.
Виж целия пост
# 4
Мече, това с тръшкането и реването още ми го пробутват. Сега сме на тема, питаме хората разни неща. Прибираме се от ДГ и в асансьора две комшийки пенсионерки. Съответно им се задава въпроса - Вие защо сте остарели?
Постоянно се питат хората - ти как се казваш, къде отиваш, какво ще правиш там ..... Преди няколко дена малкия, застанал до една спряла кола на сот, и раздава - дай пет! Приближавам се към него, прозореца на задната врата се отваря, и от вътре още един сотоджия му дава пет. Заврях направо, като го дръпнах за косата, че не можах да го докопам за другаде, ония ме гледат като пукали. Направо е ужас Imp И сме на вълна, ти ме викай, аз се правя че не те чувам.
Утре ще споделям впечатления от цирка.

Фокси, браво на детето много бързо се възстановява. Няма как, майката трябва да го изживее тоя период, каквото и да и се говори, тя е неутешима до като не си прегърне детето в къщи.
Виж целия пост
# 5
Мойто чедо от днес е на сборна група в друга градина. Едно момченце от тяхната група нещо не успя да се адаптира навреме и на тоя рус ангел като му тръгнаха сълзите. Дребосъчка го гали по косата и нарежда- спокойно Крис, аз съм тук и ще си играем двамата. Мама е питала, и майката на Камен е казала че и той ще дойде.
Божейй идеше ми да ги изям
Виж целия пост
# 6
... Сега сме на тема, питаме хората разни неща. Прибираме се от ДГ и в асансьора две комшийки пенсионерки. Съответно им се задава въпроса - Вие защо сте остарели?...
тоя тип въпроси винаги са ми голям проблем и се чудя как да реагирам.
или директно се питат хората или на висок глас се задава въпроса към мен.
защо някой е слаб, дебел, без коса, с мустаци.
уж обяснявам че не може всички да сме еднакви и хората са си такива, ама пак следват подобни въпроси  ooooh!
Виж целия пост
# 7
И мойто е на сборна група, поне са в тяхната сграда, май и стаята е тяхната, ама по списък са 40+ хлапета. Как ще се оправят 2 сестри с толкоз дечурлига не ми е ясно...
Виж целия пост
# 8
И аз тези дни го "играя" звероукротител. Направо вчера така ме беше ядосал Иван, че щеше да отнесе боя. Вчера хем така ми беше прикипяло, хем после се обвинявах, че явно не постъпвам правилно, спрямо наказания и повишаване на тон. Не ми се мисли като стане тинейджър какво ще е .

Фели, и моят е на вълна в момента питане и разпитване, но все още на етапа "Мамо, защо .... ?". И вълната ти ме викай, аз не те чувам, я играем.

Олив, попитай дали не може от 9 м. възраст да ги запишеш. В Пловдив може, с бележка от ЛЛ, че е захранено детето с всичко и, че няма алергии. Аз бях взела бележка, но се бях заблудила относно срока за подаване на документите и не успях от 9 м. да взимам ДК.

Сигме, много мило е това, което споделяш.

Мече, моята сестра е кръстница на детето. Тя му беше купила дрешки за преобличане, кърпа и всичко, необходимо за църквата. Беше му направила тя питката, както и му подари златно кръстче. Аз й взех за подарък комплект обеци и колие. До колкото знам не е задължително да има подарък за кръстника, всичко е на добра воля.
Виж целия пост
# 9
Анди пък е на вълна - няма пипа. Joy
Виж целия пост
# 10
Мушмул е на вълна лопати, метли, парцали и кофи. Всичко се разнася из целия апартамент и систематично преподрежда до полуда.
Виж целия пост
# 11
Кристи, явно му е минал периода на отваряне на врати. 😂 Има си по-добро занимание.
Сигме, прекрасно е това което разказваш.♥
Виж целия пост
# 12
Дънди, не. Просто сега се отварят вратите и се пренася всичко от стая в стая. Снощи, след като бута кофата в продължение на 20 минути като гламав, накрая се измори, въздъхна тежко и седна отгоре. Имаше около 3 минути спокойствие.
Виж целия пост
# 13
Фели, благодаря за темата!
Ние пък сме на тема колела, където види подпряно колело и търчи да го пипа и върти педалите му Simple Smile.
Виж целия пост
# 14
Фели, благодаря за старанието!
Близнаците са на вълна опознаване, тя го хапе, той реве, той я скубе , тя пищи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия