Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 42

  • 47 444
  • 730
# 720
Как извънматочна? Много е нисък хормона за такава.
Виж целия пост
# 721
Две в едно - не съм компетентна по казуса, ама ако смятам грубо, сега би трябвало да си 8-9 седмица....1000 ед ЧХГ би трябвало да отговарят на 5-та седмица или малко след закъснението... вдига ли се сега ЧХГ?
Виж целия пост
# 722
Сигма така казаха, аз не съм лекар.
Да би трябвало да съм 7+6. Продължава да се вдига. Днес няколко лекаря се консултираха и прецениха, че метотрексата е най добрият вариант в моя случай.
Виж целия пост
# 723
Две в едно - Сигмето е много запозната, сигурно затова обърна внимание.... Не знам какво да кажа... Леко да минава и горе главата, и това ще мине!
Виж целия пост
# 724
чак пък много.... просто ми се вижда нисък хормона за да визуалириат сак, където и да било. Но при всички случаи трябва да се изчисти каквото има в матката.
Виж целия пост
# 725
Сигма не знам в какво се изразява запознанството ти с извънматочна бременност, но това, което искат да се изчисти в точно бременност, която не е в матката.
Матката ми е добре, дори лигавицата е намаляла.
Не могат да видят къде точно е, но са сигурни, че има развиваща се бременност. Диагнозата е поставена на базата на проследяване на чхг и ултразвукови прегледи. Няколко доктори в голяма болница твърдят едно и също и те са тези , които преценяват какво е най удачно в моя случай.
Виж целия пост
# 726
Аз какво по различно казах?
Виж целия пост
# 727
С моята извънматочна когато прокървих бях с ЧХГ около 1600.
Две в 1 стискам палци всичко да мине леко.
Виж целия пост
# 728
Две в едно съжалявам Sad
При моята извънматочна при 1700 нищо не се виждаше та затова ме объркаха.
Ужасно е това през което минаваш, много съжалявам надявах се да се нареди всичко. Когато питах за мен, защо се е случило ми отговори доктора, че просто се случват такива неща. Не можах да го приема много дълго време, много страдах, но накрая всичко се подреди. Имам си прекрасен мрънкащ звяр у дома.
Виж целия пост
# 729
Две в едно, да знаеш, че и аз те мисля и ти изпращам топла подкрепа. Никак не мога да се изкажа адекватно по темата, но стискам палци от сърце да мине възможно най-леко. Да, струпало ти се е много накуп, но пък все някога ще се обърнат нещата и ще потръгне хубавото. Прегръдки.
Виж целия пост
# 730
Две в едно, след нощта винаги изгрява слънце, дано минеш бързо и безболезнено през това изпитание.

Сега имам малко време, пускам НОВА ТЕМА - http://www.bg-mamma.com/?topic=1068246.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия