Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майки-студентки

  • 13 465
  • 21
# 15
Здравейте, аз съм докторант втора година, като ще прекъсна средата на 3тата година заради разждането. Доколкото рабирам нямам право на майчинство, но имам право да превкъсна за 2 години по медицински причини. Някой има ли представа какви документи трябва да занеса във ВУЗ-а и кога?
Виж целия пост
# 16
Здравейте!
Аз съм студентка трета година,редовно обучение.Обучението ми се финансира чрез студентски кредит.
Искам да попитам,ако съм бременна имам ли някакво облекчение при студентския кредит.
Бях прочела,че има възможност да се опрости кредита...
Виж целия пост
# 17
Здравейте искам за попитам за студентките задочно има ли помощи или облекчения?
Виж целия пост
# 18
помощи няма, а за облекчения най- много  да присъстваш на 50 % от лекции, но не  съм сигурна, защото при нас не правят проблем за отсъствие. Има вероятност да няма никакви облекчения
Виж целия пост
# 19
Здравейте !Имам един въпрос ,но намирам отговор в нета и реших да попитам в тази тема.Бъдеща мама от месец съм както и студентка  4 курс последна година Simple Smile ,юли месец са ми държавните изпити ,но нашето дипломиране е чак 2021 април .Въпроса ми е спадам ли към обезщетението за майки ,понеже бебко ще се е родил преди края на годината ?
Хубав и усмихнат ден Simple Smile
Виж целия пост
# 20
Здравейте !Имам един въпрос ,но намирам отговор в нета и реших да попитам в тази тема.Бъдеща мама от месец съм както и студентка  4 курс последна година Simple Smile ,юли месец са ми държавните изпити ,но нашето дипломиране е чак 2021 април .Въпроса ми е спадам ли към обезщетението за майки ,понеже бебко ще се е родил преди края на годината ?
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

В същия случей съм и аз и от това което четох е че би трябвало да се водим студент-дипломант... но не знам (в моя случеи живот и здраве ще родя през август2020) ,а защитата ми за дипломата е през юни 2020, не знам след защитата дали ще се водя дипломант все още или не.... и трябвали да запиша веднага магистър за да  мога да се възползвам от помощта..... И дали не е по добре да си защитя дипломата през септември2020 мога и през февруари2021г... но не искам да губя година за магистър. Та от толкова обяснения мисля че зависи кога ще си защитиш дипломата (вземеш държавния изпит), зада се водиш все още студент
Виж целия пост
# 21
Здравей. Аз съм редовно обучение(право) Ходя редовно, не пропускам лекции и упражнения. Имам дете родено през 2 год на обучение(септември) и се справих с него. Сега чакам второ, тази година завършвам. Ще е по припряно за разлика от първото, защото се очаква март месец. Запланувала съм да соя в нас само 7-10 дни и след това се връщам в университета.

С първото бях на линия от 1 октомври. Цедих се в университета, успях да го кърмя до 2г и 5 месеца и то го отбих. АМ не е пробвал.
С гледането ми помагаха мъжа ми и майка ми, както и аз в дните в които нямам лекции.

Ще се справиш ако има кой да ти помага, иначе незнам как... Аз и сега чета по 2 часа след като хо приспя, което значи от 23:00 до 1:00... т.е. бъди готова за много изтощение, умора, но знай, че си струва!

И въпреки всичко, сина ми е най-привързан към мене. Прибера ли се/почивка ли съм-цялото внимание е за него.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия