Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шнорхелинг – в изучаване на подводния свят

  • 36 632
  • 186
# 180
Благодаря, svetla81. Аз писах по-горе, че желая да ги взема сега за подарък, така че не мога да чакам до морето Simple Smile ще го помисля още малко тези дни.
Виж целия пост
# 181
Интересно ми е, някой шнорхелувал ли е в Хърватия, и по-точно – около о-в Хвар? Simple Smile Моля за мнения и препоръки!
Виж целия пост
# 182
Много сте тихи... Simple Smile

Споделете къде ще ходите на моренце тази година.

Ние миналата бяхме на Хвар, но не останахме доволни, по отношение на възможностите за шнорхелинг. Та, тази година пак сме си се засилили традиционно към Гръцко, но още не знаем къде точно.

Наесен пък, живи и здрави, планираме Египет. Heart Eyes Някой ходил ли е там?

Поздрав с една огромна (буквално) чаровница от плажа на Торони. Simple Smile

Виж целия пост
# 183
Ние вече бяхме на любимите Малдиви, за догодина сме се спрели на Сейшели с няколко екскурзии до различни необитаеми островчета за шнорхелинг. Според всеобщото мнение на Малдивите подводният свят е по- хубав, а на Сейшели красотата е над водата. Все пак там е един от най- хубавите плажове на света- Anse source d'argent. Все нещичко ще видим и под водата, надявам се.
Нещо от Малдиви

Виж целия пост
# 184
Я да се допитам и тук, за всеки случай. Търся си такъв топ за плуване:

Скрит текст:

Искам да е без ръкав, да е впит по тялото и гърбът да е изцяло закрит. Също така, да има UV защита. Говоря за топ от ликра, а не от неопрен, разбира се. Simple Smile
За съжаление, никъде по сайтовете не намирам разнообразие от подобни модели. Навсякъде се предлагат само тениски с къс или дълъг ръкав.
Има време до другата ни морска почивка, та съм се разтърсила отсега. Но в случай че не намеря това, което търся, просто ще си взема тениска и ще я занеса на шивачка да ѝ махне ръкавите, пък дано се получи читаво.
Виж целия пост
# 185
A нещо такова върши ли ти работа?


Виж целия пост
# 186
Мерси за предложението, но не става, защото е цял бански, а аз надолу нося клин за плуване, без нищо под него. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия