За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 50 573
  • 739
# 120
Благодаря за съветите Simple Smile. Ще си замразя отделно патладжан и чушки Simple Smile.
Виж целия пост
# 121
Още веднъж благодаря на пеп-40, marchеva14 и CVETETO3101 за коментарите.

Гледах видео, опаковаха формата с двоен пласт фолио, ама то беше доста по-широчко от диаметъра на съда, а моето е тесничко. Ще потърся и ще пробвам.

Всъщност аз си мислех за два съда,  ама то няма да е на водна баня така.
Виж целия пост
# 122
Моля кажете ми как печете кекс, така че, когато го извадите да е с перфектни форми и извивки Tired
Скрит текст:
От сместа ли зависи? От формата ли? От температурата и времето на печене?
На 150о с вентилатор за 60мин беше, но ми се рони на няколко места, а искам да изглежда идеален.
Виж целия пост
# 123
Моля кажете ми как печете кекс, така че, когато го извадите да е с перфектни форми и извивки Tired
........................
От сместа ли зависи? От формата ли? От температурата и времето на печене?
На 150о с вентилатор за 60мин беше, но ми се рони на няколко места, а искам да изглежда идеален.
Ще изглежда така перфектен, само ако имаш такъв род форма. Ето този изглежда отвън така както е формата.

Скрит текст:
http://recepti.gotvach.bg/r-102987-Португалски_кейк-бишкота_с_мандарини

този изглежда така, защото е изпечен в друг вид форма
Скрит текст:
http://recepti.gotvach.bg/r-100914-Кейк_поничка_с_кайсии_(Ciambella_Soffice_alle_albricocche)
Виж целия пост
# 124
И
Моля кажете ми как печете кекс, така че, когато го извадите да е с перфектни форми и извивки Tired
Скрит текст:
От сместа ли зависи? От формата ли? От температурата и времето на печене?
На 150о с вентилатор за 60мин беше, но ми се рони на няколко места, а искам да изглежда идеален.

Снимката от нета ли е ?
Виж целия пост
# 125
Моля кажете ми как печете кекс, така че, когато го извадите да е с перфектни форми и извивки Tired
Скрит текст:
От сместа ли зависи? От формата ли? От температурата и времето на печене?
На 150о с вентилатор за 60мин беше, но ми се рони на няколко места, а искам да изглежда идеален.

Основно от формата, е, ако нещо си объркала сместа, просто в каквото и да го печеш, все ще е длетаво или сплескано. От един руски форум, в който пишех, все един и същи кекс е:


Виж целия пост
# 126
Здравейте,предложете лятна манджа с тиквички и домат?

Хвърли едно око и на тази Паста с тиквички и бекон.

Виж целия пост
# 127
Момичета, искам да разнообразя малко плънката на рулото от тиквички, а по принцип слагам печени чушки и орехи. Мажа с мус от крема сирене, заквасена сметана, слагам и обикновено сирене.
Пушена сьомга дали ще върви с тиквичките или друго месо?
Виж целия пост
# 128
Рулото от тиквички най ни харесва с крем сирене,копър и шунка (или пушено филе-свинско,пилешко,пуешко,бекон).
Правила съм хапки от тиквички с крем сирене и пушена сьомга,така че ще е вкусно.
Или без месно със смес от някакви сирена-кашкавал, моцарела,извара или рикота,може малко майонеза,сушени домати,маслини.
Виж целия пост
# 129
Когато моята кума опита рулото от тиквички, констатира, че би му подхождало и пастет с авокадо.
Виж целия пост
# 130
Да, аз в чийз крема слагам и копър, много го обичам. И в чушките със сирене слагам малко, както и доматче Grinning

При свекърва ми веднъж рулото го опитах с варено яйце, хареса ми. Но най-вероятно ще пробвам с пуешко, че ММ не е много по рибата за мое съжаление.
Виж целия пост
# 131
Някоя да е пържила моцарела завита в кори за баница? Не мога да намеря рецепта, а се чудя дали ще стане. Simple Smile
Виж целия пост
# 132
не ти трябва рецепта, пържи. Аз съм правила всякакви сирена и кашкавали вътре, а моцарела съм запичала завита, но в прошуто.
Виж целия пост
# 133
Дали ще се подкваси мляко с айрян,вместо подкваса
Виж целия пост
# 134
не ти трябва рецепта, пържи. Аз съм правила всякакви сирена и кашкавали вътре, а моцарела съм запичала завита, но в прошуто.



Как я правиш тази моцарела с прошуто?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия