Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 53

  • 39 459
  • 765
# 30
 Пуснах кръвен. Според вас такива стойности хубави ли са, 6-7дни закъснение?
Виж целия пост
# 31
Ето за това не се вижда нищо на ехографа. Трябва да достигнат 1000-2000 за да се визуализира гестационния сак. Вероятно си била с късна овулация. Стойностите отговарят на 2-3 дни закъснение,  но ако се увеличават правилно значи всичко е наред.
Пусни още едно чхг след 48 часа в същата лаборатория и на преглед другата седмица
Виж целия пост
# 32
Попринцип моя цикъл е на 29-33дни. Всеки месец различно. С микрополикистоза съм. Предния цикъл беше на 02.07. На 14.07 бях на лекар и ми казаха, че има яйцеклетка, която е готова да овулира - беше 17мм. За ОВУ трябва да е 26мм. Така ми обясни док.

Явно наистина се е случило късно. И ако смятам, че цикъла ми реално трябва да дойде на 02.08- имам само 5 дни закъснение.
А иначе днес повторих и теста. Ще прескача снимки. Горния е от 02.08, а другия е от днес.
Виж целия пост
# 33
Здравейте! Аз съм дете на 17 години, направих ги преди 2 месеца. На 2-ри юни си направих така нареченото “сефте”, но без презерватив. И от тогава започнаха притесненията. Може би, защото момчето, с което го направих не ми е гадже, а просто много добър приятел. Така или иначе... Правихме го без презерватив, той не свърши в мен, дори го извади повече от една минута преди да свърши. Не бях в овулация, трябваше да ми дойде след 4 дни и ми дойде, но беше кафеникаво на цвят и нередовно. Течеше само, когато ходех до тоалетна, а на превръзката нямах нищо. Панирах се още ден след акта и не знам от притеснение или друго на следващия ден ядох като невиждала храна преди. Когато ми дойде- на 6-ти юни кафеникавото течение започна да ми става лошо, да ми причернява, да ме боли корема, дори кръвното ми беше паднало 60 на 40, но слава Богу след 2-3 часа всичко това отмина, но кафявото течение продължи през всичките 6 дни от цикъла. На 1-ви юли дойдох на морето, защото работя тук. Трябваше да ми дойде отново на 6-ти юли, но ми дойде на 7-ми. Тогава цикълът ми си беше нормален. Течеше си кръв, както обикновено. Сега е август месец. Сутринта ми дойде уж “нормалното кървене”, след около 3 часа тръгнах да си сменям превръзката, но на нея нямаше нищо. Отидох до тоалетната и като се избърсах със салфетката отново онова кафяво течение... Вече не знам какво да правя. Притеснявам се вече трети месец. Не мога да споделя с никой от заобикалящите ме в момента хора, защото не са ми близки. Не съм близка дори с родителите си. Не са ме предразположили така, че да им разказвам тайните си, постоянно ме навикват за всичко и няма как. Какво да правя, как да постъпя?
Виж целия пост
# 34
Защо правите секс преди изобщо да познавате телата си???  
Имала си 2 менструации оттогава, каква бременност те гони. Плюс това един тест досега щеше да ти спести притесненията.
Виж целия пост
# 35
А защо пишеш лични съобщения на всички?
Когато човек има съмнения си купува тест и/или ходи на лекар. Не е нужно да споделя на никакви близки. Не се решават нещата със споделяне.
Виж целия пост
# 36
Добре де, защо не ползвахте предпазни средства? Презервативите не предпазват само от бременност.
Не си бременна. И все пак като те притеснявай, купи си един тест и си решаваш проблема.
Виж целия пост
# 37
Хайде още една 17 годишна незнае как да се пази!!!:scream:
Вие часове по сексуално здраве нямате ли? Нали сте много наперени да правите секс без предпазни мерки, а защо толкова наперено не можете да си понесете последствията. Хубава работа....
Виж целия пост
# 38
До 17-годишната: Щом вече водиш полов живот, редно е да започнеш периодичните профилактични прегледи при гинеколог. Ако нещо не е наред, със сигурност не е бебе. Може да имаш кисти, полип и др. На 17 години, обаче М. и МЦ още не са стабилни, както ще бъдат след 10 години. Хормоните ти са буря на тази възраст.
Виж целия пост
# 39
Момичета, протеин на гладно ли се пие или няма значение?
Виж целия пост
# 40
Няма значение.
Виж целия пост
# 41
Момичета, протеин на гладно ли се пие или няма значение?
Лимонче, протина аз гледах го пия на отстояние от желязото със сигурност  и имаше и още нещо, ама кой да помни вече...
Виж целия пост
# 42
А помниш ли колко време трябва да мине между приема на желязото и протеина?
Виж целия пост
# 43
А помниш ли колко време трябва да мине между приема на желязото и протеина?
Мисля 2 часа.
Виж целия пост
# 44
Момичета от 4 дена съм с контракции вече всеки ден но днес сега както си лежа изведнъж корема ми се втвърди и изду напред какво да правя да отивам ли на лекар пак
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия