За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 41 646
  • 758
# 15
Пейчев, какъв размер е тавичката, в която печеш ябълковия сладкиш (с цеденото мляко)?
Виж целия пост
# 16
Здравейте и благодаря за старанието по новата тема на Пепи! Simple Smile

Аз с питане за ябълков сладкиш, понеже ми донесоха цяла торба с домашни ябълки. Нещо от сорта на щрудел,кекс или такъв с маслена основа - всичко ще ми е от полза Simple Smile

Много обичам ябълки и тези са ми любими:
Плодова пита с ябълки и бисквити
http://qni.blogspot.com/2011/09/blog-post_20.html
Бърз ябълков щрудел / Quick Apple Strudel
http://angellovescooking.blogspot.com/2011/10/quick-apple-strudel.html
ДОМАШЕН СЛАДКИШ С ОРЕХИ И ЯБЪЛКИ
http://www.bg-mamma.com/?topic=297129.300
Ябълкова торта
http://yanagotvi.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html
Ябълково руло /щрудел/
http://vkusnoikrasivo.com/recepy/474/%D0%AF%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0 … 0%B4%D0%B5%D0%BB/
Щрудел с грис и плодове
http://jivotatmojedaevkusen.blogspot.com/2015/10/blog-post_76.html
Постен Ябълков сладкиш с грис
http://www.bg-mamma.com/?topic=243025.45
ПЪЛНЕНИ ЯБЪЛКОВИ КУРАБИЙКИ
http://vkusnosisi.blogspot.com/2014/12/blog-post_24.html
Постно тесто за сладък или солен пай
http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/2012/11/blog-post.html
Ябълков сладкиш без яйца
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D0%B9%D1%86%D0%B0




Виж целия пост
# 17
Здравейте! Някаква идея за сос за паста с синьо сирене Smiley
Предполагам ще се получи много добре ако се добави към сметанов сос, или сос от авокадо (вместо пармезан, или 50/50 парнезан и синьо сирене). Ще придаде хубав аромат (поне в пица много го харесвам). Само синьо сирене... не си го оредставям, ще стане много тежко.
Виж целия пост
# 18
Пейчев, какъв размер е тавичката, в която печеш ябълковия сладкиш (с цеденото мляко)?

То е написано - 26 см .
Виж целия пост
# 19
Здравейте! Някаква идея за сос за паста с синьо сирене Smiley
Предполагам ще се получи много добре ако се добави към сметанов сос, или сос от авокадо (вместо пармезан, или 50/50 парнезан и синьо сирене). Ще придаде хубав аромат (поне в пица много го харесвам). Само синьо сирене... не си го оредставям, ще стане много тежко.
А ако смеся синьо сирене с пармезан, настърган кашкавал и сметана за готвене дали ще се получи добре?
Виж целия пост
# 20
Здравейте! Някаква идея за сос за паста с синьо сирене Smiley
Предполагам ще се получи много добре ако се добави към сметанов сос, или сос от авокадо (вместо пармезан, или 50/50 парнезан и синьо сирене). Ще придаде хубав аромат (поне в пица много го харесвам). Само синьо сирене... не си го оредставям, ще стане много тежко.
А ако смеся синьо сирене с пармезан, настърган кашкавал и сметана за готвене дали ще се получи добре?

https://ipeychev9.blogspot.com/2015/01/blog-post_15.html
Виж целия пост
# 21
http://rummy.rummylicious.com/2012/05/blog-post_08.html
Този сладкиш не е много популярен, но за мен е един от най-лесните и вкусни ябълкови сладкиши.
Виж целия пост
# 22
Благодаря да рецептата i_peych, допадна ми,  ще я изпробвам след малко, само ще видя с какво мога да заменя маскарпонето, че нямам в момента и по късно ще споделя резултата 😊
Виж целия пост
# 23
Бихте ли споделили рецепта за крем за декорация на мъфини?
Виж целия пост
# 24
Бихте ли споделили рецепта за крем за декорация на мъфини?


Сметанов крем за торти
Виж целия пост
# 25
Благодаря за темата, Пепи!
Харесах някои от ябълковите сладкиши, ще ги пробвам!
Виж целия пост
# 26
Здравейте, за пръв път правя императорски ориз и ми пуска много лилава вода. Това нормално ли е? Нямах идея дали да го мия или не и в крайна сметка го поизмих, но може би е трябвало повече да го мия докато се махне лилавата вода..?
Виж целия пост
# 27
Привет, може ли да ми препоръчате изпитана рецепта за печено телешко с картофи и гъби? Представям си го печено, а не варено (обикновено така го готвя), но се притеснявам да не стане твърдо и сухо. Гледах какви ли не рецепти, но не успях да харесам.
Виж целия пост
# 28
виж това http://pep-4o.blogspot.com/2017/02/blog-post_24.html не е варено, задушено си е.

Здравейте, за пръв път правя императорски ориз и ми пуска много лилава вода. Това нормално ли е? Нямах идея дали да го мия или не и в крайна сметка го поизмих, но може би е трябвало повече да го мия докато се махне лилавата вода..?
такъв е, не се мие да излиза водата - тя все си пуска. Ика повече варенен, но никога не се сварява-разварява като познатия ни бял ориз
Виж целия пост
# 29
Благодаря пеп-4о. Честно казано на мен много бързо ми се свари и стана супер вкусен. Да не казвам голяма дума, ама това май вече е любимият ми ориз Simple Smile Ще експериментирам и с различни подправки. Белият, освен че не е толкова вкусен, абсолютно винаги, каквито и техники да пробвам, ми става на лепкава пихтия!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия