Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прераждане

  • 13 408
  • 17
# 15
Съпричастна съм със загубата на всяка майка. И аз загубих второто си дете- беше само на 1 година и 5 месеца. Мъката ми е всепоглъщаща. И аз търся отговори на същите въпроси. Книгата "Пътят на душите" вдъхва надежда, че нищо не започва и не свършва тук и сега.
Виж целия пост
# 16
Здравейте , има наистина много примери за прераждания , но не съм чувал една и съща душа да се върне повторно на същото място , но може да прочетете историята на Джеймс Лайнингър , много е учудваща , има и една истирия докато семейство гледали филма Титаник ,4 годишното им дете започнало да говори колко грешки има във филма и какво в реалност се е случило, иначе някой хора изпокзват фобиите за диказателство на прераждане , ако имаш страх от вода , значи в миналия си живот си загинала от вода , също така мисля че на всеки от нас ни се е случвало да види някой човек за първи път но той усеща че се познават много от отдавна , но вярвай ми , искаш или не искаш пак ще бъдете заедно с дъщеричката си просто трябва да следваме божия план , тялото умира но душата не.
Виж целия пост
# 17
Скрит текст:
Здравейте!Преди няколко дни писах в темата за представяне историята за това как май месец почина 6 годишната ми дъщеричка Габи.Не мога да се примиря и това е.Толкова искам да е отново при мен...Искам да ви попитам дали е възможно,ако и аз незнам какво правя,ако родя друго дете Габчи да се прероди в него да прилича на нея и да е тя.Пиша това по повод,че един приятел на мм му разказал за някакви хора,на които детенцето им го блъска кола и умира.Жената забременява с дете от същия пол и когато го ражда го кръщава на починалото дете,впоследствие то прилича все повече на починалото им дете и визиуално и като характер.Ако някой знае и други такива случаи ще съм благодарна да пише!

Здравейте,аз съм в същото положение като вас.Преди 2 седмици 5г ми дъщеря загина блъсната от кола.Няма смисъл да казвам как се чувствам.
Имам съседка,на която преди 2г момченцето е загиналопо същия начин,и сега си имат пак момченце,за което майката твърди чему е копие.Това адскимногоме обнадеждава и твърдо съм решла да дам семенце на моето слънчице да може да си я родя пак.Пиши какво се случва с теб.Прегръщам те.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия