Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Априлски бебета 2018 - тема 3

  • 40 574
  • 718
Виж целия пост
# 1
Хайде аз да се цопна в новата тема .. да ни е честита
Виж целия пост
# 2
Благодарности за новата тема.
Виж целия пост
# 3
Аз вече съм на Коледна и Новогодишна вълна Innocent
Вече поръчах и календари за 2019 от този сайт Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Честита да ни е новата тема Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Малчо от два дни хапва с по-голям апетит зеленчуково домашно пюре. Направих го от тиква, картоф и морков, но пък по-трудно се изхожда. Кога да очаквам да се регулира?
Виж целия пост
# 6
Благодаря на @kikair за новата тема! Аз също обожавам Коледа и нямма търпение да посрещнем тази специална първа коледа на малчо! Heart
Виж целия пост
# 7
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Малчо от два дни хапва с по-голям апетит зеленчуково домашно пюре. Направих го от тиква, картоф и морков, но пък по-трудно се изхожда. Кога да очаквам да се регулира?


При нас изхождането се регулира когато заместих обедното, но ако видя проблем му правя на следващия ден пюре с тиква. Сега въведох и синя слива в следобедната кашичка, та балансира нещата.
Виж целия пост
# 8
И ние сме с час назад. Детето не го интересува, че някакви гении са решили да превъртят часовника.

И нашият ритуал вечер е баня, масаж, пижамка, кърмене, АМ, 10 минути гушкане...и заспал-незаспал - в леглото. Дори и да не е заспал, щом го оставим си заспива сам. Факт е, че имахме няколко нощи на рев преди да свикне - първите 1-2 пъти по 15 - 20 мин. той плака, а аз влизах да го галя по главичката. Вторите 1-2 пъти плака само 4-5 минутки и после вече се научи да си заспива сам.
Виж целия пост
# 9
Мерси за темата 🤗☺
Отзиви за нефролог - в МЦ Детско здраве нямаше часове за днес при Цанова и Маринова и записах при Желязков в МЦ Детски болести.
Не го препоръчвам, дума не обели освен да пита дали има оплаквания и как е минала бременността. Прегледа я, облякохме детето и аз очаквам да ни каже нещо - ок е, не е, нещо.. А той ми подава листа и вика - подпишете моля... с ченгел трябваше да му извадя отговори на въпросити как са й бъбреците, всичко в норма ли, задържа ли урина. Буквално отговори с 3 пъти "да". То, че всеки има кофти дни, ама ако бях някоя шашната майка можеше да си изляза и без отговор на тия въпроси. Но да похваля Цибалаб,бяха страхотни, внимателни и беба не плака, а даже й беше интересно какво й говорят лаборантките.
Поне всичко при нея е наред и в норма.
Хемоглобинът й е 127 😊 и днес си хапна рибка и много й хареса. Много динамичен ден беше за нея.
Виж целия пост
# 10
При нас смяната на часа не се отрази особено, днес всичко си беше както обикновено. Пюрета не съм купувала, правя домашни и доста бързо заместихме обедното хранене.
Относно вечерния ритуал, банята си я търси към 19:30, след това хапва, гушкане и песнички. Не е голяма драма, заспива лесно, но не мога да си представя да го оставя сам да заспи.
Виж целия пост
# 11
Кактус, саква рибка даде? Как я захрани с нея?
Виж целия пост
# 12
Бяхме в ресторанта на Икеа и ядох сьомга със зеленчуци, че другия избор бяха кюфтета с пържени картофи. Тя си взе броколи и морков от чинията ми, а после се самозахрани с парче сьомга. Добре, че готвят това ядене без сол.
Аз я захранвам по ЗВБ, не с пюрета. И тя вече си граби каквото й хареса 😂
Но не виждам проблем да й пасираш рибката с малко мазнина. Сьомгата е подходяща за захранване. Е не бива да се прекалява, разбира се,че съдържа олово. Тая седмица ще ходя до една ферма за прясна сьомга, ако искаш ще споделя дали е хубава.
Виж целия пост
# 13
Момичета в колко часа вашите бебоци са вече по леглата? При нас, до сега беше, че малкия също около 19:30 си търсеше банята, после масаж, кърмене и в леглото (заспал) около 20ч. Проблем е сега от няколко дни, че се буди след час и половина - два , аболютно свеж и по никакъв начин не иска да заспи. Сега с ММ мислим дали 19:30 не е твърде рано за нощен сън? Затова се обръщам отново към вас за съвет.....
Виж целия пост
# 14
Да, сподели как е сьомгата.
И аз прочетох, че сьомга и треска били подходящи за захранване.
Аз моето бебе не го мъча да спи в определено време, само си прави свой  график.Напоследък вечер Започна да си ляга по-рано  и става по-рано сутрин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия