Кошнички от салам

  • 4 937
  • 16
Много лесна за изпълнение.Взимате салам от по-дебелия и го нарязвате на филийки 0.5см без да го белите пържи се в нагорещено олио и той се свива като заприличва на кошничка.После Крема сирене,2 яйца нарязани на ситно и малко магданоз и пълните саламчетата.Много е хубаво Peace
Виж целия пост
# 1
 newsm78Правих ги преди време за предястие за рожден ден на дъщеря ми и гостите много ги харесата!Мерси че ме подсети за тях.  bouquet Бях ги забравила напълно.
Виж целия пост
# 2
Много лесна за изпълнение.Взимате салам от по-дебелия и го нарязвате на филийки 0.5см без да го белите пържи се в нагорещено олио и той се свива като заприличва на кошничка.После Крема сирене,2 яйца нарязани на ситно и малко магданоз и пълните саламчетата.Много е хубаво Peace

Яйцата предполагам са сварени  Wink  Laughing
Звучи вкусно, ще пробвам довечера да ги направя.
Виж целия пост
# 3
По тоталитарно време бяха хит за бързи гости, когато нямаше такова  разнообразие  като сега.
Само че ги правехме после запечени - като се обърнат саламчетата се нареждат в тавичка и се пълнят със смес от яйце и сирене; само яйце и поръсвахме с  кашкавал и зеленинка.
Мерси, че ме подсети. И аз ги бях забравила.
Виж целия пост
# 4
Не съм яла такова нещо по таталитарно време и до сега не бях чувала за него.  Определено мисля, че е по вкуса на дъщеря ми и ще се тества още тази вечер. Това е такова злоядо същество, че ако вземе да му хареса ще скачам до небето.
Виж целия пост
# 5
А бихте ли препоръчали марка салам?
Последно време все лоши салами случвам и избягвам да ги купувам.
Виж целия пост
# 6
Не съм яла такова нещо по таталитарно време и до сега не бях чувала за него. 

И аз тъй  Blush

Звучи вкусно, ще го пробвам още довечера Simple Smile

А бихте ли препоръчали марка салам?

Мисля, с телешки ще станат вкусни  Confused
Виж целия пост
# 7
Не съм яла такова нещо по таталитарно време и до сега не бях чувала за него. 

И аз тъй  Blush

Звучи вкусно, ще го пробвам още довечера Simple Smile

А бихте ли препоръчали марка салам?


1. Май сте достатъчно млади, за да  сте мислили тогава да посрещате гости Grinning Grinning аз лично го научих/видях за сефте в колежка по повод пенсионирането и, а аз - млад служител. И съответно много ми хареса като идея и го правех често /тъй като почти не бяхме сами вечер/ Между другото - това в СЗ

2. Салама е хамбургски - става по-голяма кошничка и събира повечко плънка.
Иначе ще стане и с телешки и Камчия /също се обръщат като се пържат/ но вместимостта им е доста по-малка

Виж целия пост
# 8
И аз мисля, че биха станали добре с телешкия или хамбурския на Тандем.
Виж целия пост
# 9
Леле, леле, леле, каква хубава идейка  bouquet
Виж целия пост
# 10
Ето една подобна идея, нагледно (само че тази се пече в съд за малки кексчета):



Пълнежът (според рецептата, аз лично не съм я правила) е нарязани на ситно гъби, лук и подправки, а отгоре се чуква яйцето накрая.
Виж целия пост
# 11
Сонщи ги направих, не ми се свиха много като кошнички  Confused , но пък бяха много вкусни  eat

Следващият път ще пробвам с формички, MrsG, супер идея  thumbsup
Виж целия пост
# 12
Ще ги пробвам довечера. Благодаря рецептата!
Виж целия пост
# 13
И аз ще пробвам рецептата, тенкс за идеята Wink
Виж целия пост
# 14
По тоталитарно време бяха хит за бързи гости, когато нямаше такова  разнообразие  като сега.
Само че ги правехме после запечени - като се обърнат саламчетата се нареждат в тавичка и се пълнят със смес от яйце и сирене; само яйце и поръсвахме с  кашкавал и зеленинка.
Мерси, че ме подсети. И аз ги бях забравила.

 smile3521

Даааа , само , че им викахме гнезда . С плънката импровизирахме според фантазията .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия