Коледа 2018

  • 99 037
  • 1 162
# 1 155
Направих го преди 2 месеца и го прибрах в шкафа на тъмно и студено. Пиша за варения пудинг - колкото повече престоява, толкова по-добър става. Експериментирала съм до 1 1/2 год., ако се съхранява правилно е уникален! Иначе по традиция се приготвя 4-5 седмици преди Коледа.
Виж целия пост
# 1 156
Супер звучи, по рецепта си го правила?
Виж целия пост
# 1 157
Направих го преди 2 месеца и го прибрах в шкафа на тъмно и студено. Пиша за варения пудинг - колкото повече престоява, толкова по-добър става. Експериментирала съм до 1 1/2 год., ако се съхранява правилно е уникален! Иначе по традиция се приготвя 4-5 седмици преди Коледа.
Кой беше, Ванче, този варен пудинг, вече се обърках.

Джемма, дай нова тема, годината почти мина и другата седмица вече ще бъде студено.
Виж целия пост
# 1 158
Ето тема с рецептата:
Традиционен английски коледен пудинг
Виж целия пост
# 1 159
Отивам да чета, мерси?!!!!
Облизах се 100 пъти, ама каква е тази златна пудра захар и съдовете какви са, нещо дълбоки трябва да са..хм
Виж целия пост
# 1 160
В големите вериги магазини продават една светлокафява фино смляна, в черни кутии. Форми си купих специално за сладкиша 2 бр. с капаци (метални), но се продават и керамични. Можеш да погледнеш на единия от клиповете как го приготвят.
Виж целия пост
# 1 161
Моля, някой да пусне нова тема.
Виж целия пост
# 1 162
Новата тема:
Коледа 2019
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия