Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сглобяеми къщи 4

  • 12 030
  • 105
# 15
Здравейте на всички!
Аз и моят приятел също много се интересуваме от тези къщи.
За момента сме се спряли на 2 фирми (Тес България и Тед Хаус).
Моля, ако някой е построил своя мечтан дом, да ми пише на лични с полезна информация и мнение за въпросните фирми.
Виж целия пост
# 16
Здравейте Simple Smile Споделете фирми от които сте доволни Simple Smile Че и аз търся къща
Виж целия пост
# 17
Здравейте всички, в процес на приключване сме с документалната част на земята ни и сега избираме фирма на която да се доверим.
Спрял съм се на 2 фирми които ми вдъхват надеждност и съм в процес на уреждане на среща.
Изчетох голяма част от темите, може би не всичко, но не успях да намеря информация за Бонис комерс(http://bonisbuild.com) сглобяеми къщи с метална конструкция, та някой има ли наблюдения, мнение или най-добре ако има опит от първо лице с тях моля да сподели.
Просто все още се чудя дали да е с дървена или метална конструкция ако може и тук да кажете плюсове и минуси, който има наблюдения.
Здравейте, и аз съм на етап прочаване на фирма, която да ми проектира и изгради сглобяема къща с метална конструкция. Бихте ли споделили дали открихте Вашият изпълнител и на коя фирма се спряхте. Видях от поста Ви, сайта на тези Бонис билд, но информацията е много оскъдна и доста стара от 2017г. Дали изобщо съществуват или са поредните измамници?!.
Ако някой друг в темата даде може да даде координати на фирми от личен опит ще съм благодарна. Много се дразня, че никой не предляга цялостна услуга от подземни комуникации, фундамент до ключ. В голяма чуденка съм. Става въпрос за Софийска област. Не искам дървена конструкция.
Виж целия пост
# 18
Аз също обмислям въпроса за сглобяема НЕ дървена къща.
Ако някой има опит вече,моля да пише за препоръки и информация.
Благодаря
Виж целия пост
# 19
Здравейте, някой има ли някакви впечатления за Дом комфорт Стара Загора или фирма Братя Пашкулеви?
Виж целия пост
# 20
За Дом Комфорт моя колежка ми каза, че е изключително доволна.  Вече 3 г. ползват къща, построена от тях.
Ето това е проекта

Някой има ли лични впечатления от
http://easyhome-bg.com


Виж целия пост
# 21
Здравейте,  тези сглобяеми къщи освен дървени какви други видове биват? Кой вид е най- предпочитан? Какви са им предимствата спрямо другия вид строителство?
Виж целия пост
# 22
Здравейте,  тези сглобяеми къщи освен дървени какви други видове биват? Кой вид е най- предпочитан? Какви са им предимствата спрямо другия вид строителство?
Другият вид са с метална конструкция. Ако отвориш линка от предния ми пост може да прочетеш и разгредаш такива. И аз като теб все това питам, кои са по-добри и май няма особена разлика. За дървените съм с предубеждение, че са по-противопожароопасни, както и дървисината след време да не я нападнат вдредители. За металните пък се притеснавям при сглобките да не коразират и да не правят мост с външната температура, от който да ми се образува конденз и мухъл. Като че ли повече клоня към тези с метална конструкция. Иначе като цени почти са еднакви.
Виж целия пост
# 23
Здравейте,  тези сглобяеми къщи освен дървени какви други видове биват? Кой вид е най- предпочитан? Какви са им предимствата спрямо другия вид строителство?
Предимство е че се правят за 2/3 месеца. А дървените трябва на всеки 5/10години имаш допълнителен разход за фирма,която  да  намааже дървото за да не го нападнат вредители.
Виж целия пост
# 24
Здравейте,  тези сглобяеми къщи освен дървени какви други видове биват? Кой вид е най- предпочитан? Какви са им предимствата спрямо другия вид строителство?
Предимство е че се правят за 2/3 месеца. А дървените трябва на всеки 2/3 години имаш допълнителен разход за фирма,която  да  намааже дървото за да не го нападнат вредители.
E, къде го мажеш това дърво, нали е покрито с изолации, гипсокартон и т.н.?
Аз за първи път чувам, че някой трябва да ти поддържа дървената част. Кои части имаш предвид?
Ако е така, моля и някой друг, който от години ползва дървена къща да каже, дали провежда такива процедури, и как точно се случват нещата!
Виж целия пост
# 25
Излизат ли по евтини от стандартните с тухла?
Виж целия пост
# 26
Здравейте!Ние сме се спрели на сглобяема къща.Може ли мнение за фирма изпълнител.От Стара Загора сме
Виж целия пост
# 27
Привет на всички! Дано не ми изтрият поста, че е втори един след друг!  Да се похваля, че след дълго обмисляне каква да е новата ни къща се спряхме на сглобяема с дървена канструкция - три спални, 2 бани, хол с камина, трапезария и голяма кухня за приготване на храната, тераса с барбекю, голямо сервизно помещение. Предвиждаме да не е повече от 120 кв.м. Отопление и климатизация с термопомпа, нова ограда и ремонт на тротоара.  Вече имаме виза за проектиране, изпълнен геоложки доклад, геодезиско заснемане и възложено проектиране на архитект. Това е свършено от началото на май месец, когато стартирахме процеса по проектиране на нашата къща. За първите 10 години предвиждаме да я ползваме като вила, а след това окончателно да се пренесем да живеем в нея или поне през по-голямата част от годината.
Дали сме пълномощно на архитекта, да ни представлява пред всички институции, оператори и изпълнители и ние не се занимаваме с нищо. Естествено, че за тази услуга се заплаща. Това ни устройва идеално, т.к. ние живеем в София, а проекта е за района на община Самоков и намаме възможнаст да пътуваме непрестанно. За сега всичко върви по план. Идеята е живот и здраве до края на годината да сме готови изцяло
и да ползвме къщата още през зимните месеци.
Виж целия пост
# 28
fatalina вие към коя фирма се спряхте? Аз ще потърся за оферта дом Комфорт, но искам и още оферти да събера. При закупуване на парцела имаме и проект който е за монолитна къща. Знаете ли дали може да се използва за сглобяема къща или трябва нов?
Виж целия пост
# 29
Аз до колкото знам проектите за монолитни се различават от тези за сглобяеми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия