Любители на кучета - 87

  • 36 348
  • 785
# 780
Здравейте! Понеже съм нова в тази тема, имам въпрос като за начинаещ.
Имаме от скоро малко кученце померан на ок. 2 месеца. Онзи ден му биха третата ваксина, но ми се стори малко странно... Аз го държах докато му я биха, но то изобщо не помръдна, все едно нищо не усети. То е с мвого голяма козина и не видях всъщност какво стана със самата ваксина. Thinking Та възможно ли е да не са я били?... Не би ли трябвало да реагира кученцето по някакъв начин или изобщо не ги усещат? Иначе я отбелязаха в паспорта. Просто не знам да се притеснявам ли за нещо или мога да го извеждам навън на разходки вече и всичко е наред? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 781
Същият въпрос сте задала и в новата тема, имате и отговор. Може да се радвате, че кучето не е усетило нищо и имате кадърен вет., нищо притеснително няма.
Виж целия пост
# 782
Здравейте! Нашето кученце е на 3 м (померан) и имаме малък проблем.. Когато излизаме навън и го оставяме пищи ужасно много, огласява целия вход.. Така поне 10 мин.. Ужасно неудобство е за съседите, предполагам разбирате... Как можем да го отучим от това? 5 минути не може да остане без внимание и само. Предполагам има начини да си отучи от това. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 783
Не ми стана ясно как го "оставяте" като излизате навън, но на три месеца то си е бебе и ще пищи.Просто бъдете с него, говорете му, играйте, ще свикне.
Виж целия пост
# 784
Преди 5 дни кучето е било на 2 месеца...
Има нова тема...
Виж целия пост
# 785
Пуснах набързо от телефон, довечера ще добавя линк към старат тема
Чакам ви със снимки в новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия