Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Никнене на зъби и кърмене

  • 1 737
  • 1
Здравейте,
Имам следния проблем и ще се радвам да получа идеи как да се справя.
Бебка е на 10 месеца и досега всичко с кърменето беше наред. Откакто започнаха да излизат 5-ти и 6-ти зъб обаче, при кърмене бебчо ме дере със зъбите си. Не е еднократно хапане, както на игра, а постоянна болка, имам и малка раничка на ареолата, до зърното.
Пробвах различни пози за кърмене, но продължава. С голямото си дете не съм имала такъв проблем, а неговите зъбки също тръгнаха рано.
Силиконовите протектори дали ще помогнат?
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Моля, приемете най-искрените ми извинения - по ред причини значително време форумът не беше мониториран и нямаше публикувани нови отговори.
Надявам се да сте намерили информация и подкрепа за въпроса си на националния телефон на Ла Лече Лига България, на ФБ страницата или във ФБ групата Кърменето от А до Я.
Отново, искрени извинения за липсата на отговор и оставам на разположение, ако този ваш въпрос е актуален или имате други въпроси за кърмене, захранване, отбиване и лактация.
(ЛЛЛЛ)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия