Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Априлски бебета - тема 4

  • 35 832
  • 725

Бебе на 10-11 месеца
Детето на 10 месеца - време е за хранене с пръсти
Бебето от десет до дванадесет месеца
Бебетата обичат гласа на мама, но учат думички от татко
ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ПРОХОЖДАНЕТО
Как да изберем обувки за прохождане
Възпитание на бебето до една година и ролята на майката
Първи симптоми на настинка и грип при бебето - бързи мерки
Как да помогнем на болното бебе
Когато мама е болна
Идеи за първия детски рожден ден
Няколко съвета за първия рожден ден на нашето малко съкровище


Априлски бебета
Априлски бебета - тема 2
Априлски бебета - тема 3
Виж целия пост
# 1
Kikair, поздравления! Много хубави теми си сложила. Честита да ни е новата тема. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Благодаря на kikair за новата тема! Hug Честита да ни е! Blush
Виж целия пост
# 3
Гледам всеки път да е различно и подбирам статии харесани от мен.
Момичета как се справяте в период на разтеж на зъби? Макар и да не се кърмим спим заедно и се гушкаме. Експедираме ММ в хола на дивана и като отмине периода бебето пак си спи на леглото. Явно така се успокоява да е близо до мен.
Виж целия пост
# 4
Гледам всеки път да е различно и подбирам статии харесани от мен.
Момичета как се справяте в период на разтеж на зъби? Макар и да не се кърмим спим заедно и се гушкаме. Експедираме ММ в хола на дивана и като отмине периода бебето пак си спи на леглото. Явно така се успокоява да е близо до мен.
Точно така. И при нас спи малкия до мен, когато беше неспокоен заради зъби и скока през 8 месец и тн. Сега пак си е в неговото легло. Няма как, така се чувстват по-добре, когато са близо до мама! Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Ние имаме много голяма спалня и си спим семейно тримцата.С това кърмене на поискване, пътите в които е спала в кошарата си се броят на пръсти.Всички се чувстваме много добре и наспани.

П.П. Относно предишният ми пост: свекито е кърмила всичко на всичко 20 дни.За това и схващанията й за кърменето са толкова ограничени.С ММ й обеснявахме милион пъти за ползите от кърменето, но "Едно си баба знае - едно си бае".
Само да се спомене, че през нощта сме ставали повечко пъти и веднага отговора е " гладна е!"
Просто исках да споделя за многото събуждания, сигурна съм че и това ще отшуми.
Виж целия пост
# 6
И при нас със спането сме на периоди ту при мен, ту в неговото си легълце, заради зъбките. Хубавото е че няма драми като го слагам да си спи в легълцето.
Темата за Свеки не ми се отваря че ми е дотегнало от тази жена и нейните "съвети" .Те знаят всичко, отгледали са здрави и прави деца, та ние сега с тях ли да спорим? Не думай 😠
Виж целия пост
# 7
И ние сме така взимам го при нас в леглото да се гушкаме , но само когато е неспокоен!  Мен ме страх да Не дойде момент в който няма да иска да си спи в кошарата!
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Аз изпуснах часа за консултация. Утре ще звъня да запиша нов час.
Виж целия пост
# 9
Откакто беше болен преди 3 месеца и го вземахме да спи на спалнята Влади нежалае да спи на неговото легло. Заспива към 8.30 в неговото легло и незнам как усеща кога си лягаме и почва да се врътка да проплаква и като го сложа на спалнята заспива веднага до сутринта. Спи между мен и мъжа ми.
Виж целия пост
# 10
И аз отначало робувах на старите схващания и се страхувах, че когато детето се научи да спи при родителите си, ще спи там "вечно". Но с времето промених мнението си.Мисля да се възползвам от момента, когато тя наистина има нужда от мен.Неусетно ще дойде времето, в което ще чувам неща от сорта на "не ме изпращай, не съм бебе вече" и др. подобни.
И само ще си спомням за прекрасното време, през което не е можела без мен.

П.П.Въпреки, че спим заедно и все още я кърмя, и през повечето време сме заедно.Ако излизам и я оставям на баща й, или на баба й - нито плаче, нито мрънка за мен.Не дава признаци да е кой знае колко привързана към мен.
Виж целия пост
# 11
Много дълго съм я чакала, понякога спим заедно дори да не е болна. Спи си по спокойно, рита ме от време на време, скубе ме като се събуди сутрин, общо взето много добре ни се отразява съвместия сън. След като се роди подновиме холовата гарнитура с по удобен и ММ изобщо не се оплаква спи си там.
Виж целия пост
# 12
Прекалено се е привързало към мен моето бебе.До тоалетна не ми дава да вляза сама. Иска да съм около него.
Вие как сте?
Виж целия пост
# 13
Привързано не бих казала, стои и с бабите на първия етаж (имам две свекърви едната 80+) Оставям я с тях когато отивам до кухнята за обяда или когато отивам другаде. Е да преследва ме с проходилката до тоалетната и си играем на дзак, защото не може да влезе при мен Joy
Виж целия пост
# 14
Изобщо не ги отразявам приказките на бабите, особено на свеки... Те са велики, най-добрите в отглеждането, знаят всичко...

Аз си го гушкам, спи при нас понякога, на обед ако легна, лягам с малкия при мен. Да са ни живи и здрави, сега е момента да се гушкаме, според мен изобщо няма да станат лигави децата ако ги гушкаме и с спим с тях, и няма вечно да искат да спят при нас. Simple Smile Радвайте се мами на тези моменти!!! Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия