Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

силиконови предпазители

  • 498
  • 3
Здравейте!
Ползвали ли сте силиконовите джаджи,които предпазват зърната и доволни ли сте от тях? Как изобщо се закрепват на гърдите и колко горе-долу струват?Моята беба(по4ти на 8 месеца) много ме хапе от няколко дни като су4е(откакто и пробиха долните 2 зъб4ета) и аз не мога да я кърмя така,в момента се изцеждам, а не искам да остана само на вариант и3цеждане. Вие как се справихте с проблема хапане? При мен е особено трудно,защото беба и без това се е заотбивала от доста време и едвам я прилъгвам да су4е,не ми се ще да и 'прекъсвам яденето,за да разбере 4е така не бива,защото после изобщо няма да засу4е,а като извикам от болка,тя се разревава и пак не иска да яде.Какво ще ме посъветвате?
Виж целия пост
# 1
Изобщо незнам какъв съвет да ти дам,защото и аз съм в същото положение!Ева още няма зъби,но това не пречи мен да ме боли, а си представям на теб какво ти е.Пробвала съм да удължа максимално паузите между храненията, за да е по гладна и да не си играе с манджата, но не помага.Казвам и Не със по-спокоен тон,повишавам тон, но единствената реакция от нейна страна е да ми се хили отдолу.Някой път ми се е случвало и аз да извикам от болка,когато го е правила неочаквано и тя също се стряска и плаче.Силиконови предпазители имам,бях си взела за болницата за всеки случай,но мойта маймунка не признава ни биби,ни шишета,нито каквито и било гуми,само цици Grinning !да де,ама тия цици не са за един ден Confused .Ще следя и аз с интерес темата,дано някой справил се даде идея!
Виж целия пост
# 2
Аз казвах " Ох! Не! Мама не се хапе!" и го оставях Боби на леглото сам. Аз ставах или му обръщах гръб. Той се разплакваше. Изчаквах половин, една минута и го взимах, успокоявах и хайде отново на гърдата. Много бързо се научи, че ако хапе, няма да яде.
Виж целия пост
# 3
Raya,горе-долу за колко време се нау4и малкия?ох,моята и без това е злояда,как ще се справям,не знам Sad
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия