🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 12 (Тема #3)

  • 80 015
  • 1 340
# 675
Mного добре се представи Явор, табиетлийски си готви и води вечерята. Всичко от менюто ми хареса и бих си хапнала, гостите също бяха очаровани. Домът му не е мой стил, но се усещаше уют. И подаръците му ми се сториха много интересни.
Виж целия пост
# 676
С удоволствие гледах тази вечер Черешката, Дано да има повече такива вечери!
Виж целия пост
# 677
Момичета кажете за на  Йоана лазанята вместо сос бешамел, какво сложи: заквасена сметана с ... ?
Виж целия пост
# 678
Ето цялата рецепта https://sogoodfoodmood.wordpress.com/2014/11/29/лазаня-по-рецепта-на-джейми-оливър/
Ще опитам и аз по този начин😉
Виж целия пост
# 679
Момичета кажете за на  Йоана лазанята вместо сос бешамел, какво сложи: заквасена сметана с ... ?
Пармезан
Виж целия пост
# 680
Ей така се прави! Да готвиш от сърце, с душа с любов! Браво на Явор!
Виж целия пост
# 681
Тази седмица двамата участници, които в началото ми бяха безлични и слабо познати - Йоана и Явор, се оказаха най-готини, приятни и заслужаващи да спечелят. Явор беше безапелационен - уверен в това, което прави, спокоен, премерен, с искрено отношение. Йоана - и тя искрена, непосредствена, с голямо желание да е вкусно, сподели много лични моменти. Дано има повече участници като тях.
Другата седмица ще ми е интересна.

оная лигла...! Дето не е чувала за Блек Ангъс! Shocked
Точно това си мислех. 50 годишна лигла с претенции не знае базови неща. Дори опитът да се пошегува с невъзможността да произнесе блек ангъс не й се получи. Sick Отвратителна женичка.
Виж целия пост
# 682
Тц, тц, тц, страх ме е да кажа, че съм над годишна, не лигла, но и никога не чувала за Блек Ангъс. Знам само Ангъс Янг.  Peace  Mr. Green
П.П. тая Ива на паздерки я направихте, ей. Опасни сте.
Виж целия пост
# 683
Домът не ми хареса много, да оригинални хрумки имаше много, но щеше да е много по-приятно със светли стени, а не с това умопомрачително синьо, че и червено, много затваря, става като бърлога и изглежда мърляво (не казвам, че е, а че изглежда, специално обръщах внимание на нещата из кухнята, всичко, което показаха ми се видя поддържано). Но пък хубаво е, че го показа, хубаво е и че на тях си им харесва и им е уютно с жена му.
Сготви хубави неща, хем така по-завъртяни и луксозни (блек ангъс си е луксозничко), хем бяха вкусни и богати блюда. Много ми хареса дъската за предястия и как беше аранжирал, чиниите също бяха ок. Покривката е от "бабиния скрин" и аз имам подобно платно, много го харесвам, но по-добре щеше да стои бяла/светла, щяха да изпъкват красивите чинии.
Бих опитала от всичките му предложения, подаръкът също беше много любопитен и специален. Стори ми се, че всички се наслаждаваха и им беше приятно. Заслужена победа, според мен.

За другата седмица неприятните кадри на ХК... ще се надскачат, може да видим интересни рецепти.
Виж целия пост
# 684
Домът не ми хареса много, да оригинални хрумки имаше много, но щеше да е много по-приятно със светли стени, а не с това умопомрачително синьо, че и червено, много затваря, става като бърлога и изглежда мърляво (не казвам, че е, а че изглежда, специално обръщах внимание на нещата из кухнята, всичко, което показаха ми се видя поддържано).
Домът си е малко в клошарски стил, сбирщайн, тъмни стени, прихлупени тавани, а цветовете....страшнички - стени в синьо и червено, диваните кафяви! ooooh! Имаше един долен рафт, от дясно на домакина, който се затваряше с шарено перде....  Shocked Но важното е на тях да им харесва.... въпреки това не ми се развали впечатлението от вечерта...особено сладко беше мини барчето, където пиха уиски! Блек Ангъса месото е около 100 лв. кг, за каймата не знам! Човекът хвърли доста пари и усилия да им хареса! И подаръците много сладурски....!
Виж целия пост
# 685
Такива предавания са много нагласени, всички лицемерят и се представят пред камерата.
Виж целия пост
# 686
Такива предавания са много нагласени, всички лицемерят и се представят пред камерата.

Да, така е. Особено Явор беше супер лицемерен. Така се нагаждаше и хич нищо не успя да приготви. Язък за плакета.  Stop

 Mr. Green
Виж целия пост
# 687
Покривката на масата всъщност е чаршаф, но пък е ръчно тъкана.
Домът му е ателие, на последният етаж на ЕПК, там са такива, прихлупени.
Все си мислех, че Уелингтън се прави с цяло месо
Блак Ангъс, защо го пишете Блек? newsm78 Black Angus  цената зависи от кът-а. Каймата едва ли е толкова скъпа, щом най-скъпите кътове са под 100 лв./кг. А колко е скъпо по сета, щом от 2009 бургерите на МакДоналдс са с кайма от блак Ангъс.
Виж целия пост
# 688
Ужасни коментари за хубавата вечеря, наистина има супер дразнещи без почивка!
Виж целия пост
# 689
А колко е скъпо по сета, щом от 2009 бургерите на МакДоналдс са с кайма от блак Ангъс.

Хайде посмали малко, а? Използва се за отделна серия бургери и то не навсякъде, а не в "бургерите".

Пък Мак Доналдс са толкова компрометирани вече, че и злато да слагат все тая.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия