Помагайте за филета от хек

  • 4 476
  • 20
# 15
После сгорещявам тефлоновия тиган и пържа без мазнина. Тигана трябва да е добре сгорещен, за да изпарява водата, която ще пусне и натискам с вилицата отгоре. По този начин хваща коричка и е адски вкусно.
Подкрепям  Peace Мъжът ми прави така паламуд, става страхотен.
Другото, което аз правя - в тавата лук на шайби, отгоре филетата, предварително мариновани в малко соев сос, отгоре домати на кръгове. Подправки - дафинов лист, бахар, черен пипер. Една чаша винце и във фурната.
Виж целия пост
# 16
МММММММ това на денис мнго ми хареса ще го пробвам Peace
Виж целия пост
# 17


Mamica хареса ми твоята рецепта, не съм се сещала да правя риба така / свинско сме правили, но риба - не/
А не пуши ли много докато се 'запече'?

Не не пуши изобщо, защото зехтина е 1-2 с.л. в маринатата. Рибата веднага пуска вода и веднага се изпарява и не позволява пушене.
Ама и аз как се изразих - не е истаина.
Виж целия пост
# 18
Филе от риба на фурна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102627.0
Виж целия пост
# 19
Не не пуши изобщо, защото зехтина е 1-2 с.л. в маринатата. Рибата веднага пуска вода и веднага се изпарява и не позволява пушене.
Ама и аз как се изразих - не е истаина.

Ще си го направя, благодаря ти  bouquet
Виж целия пост
# 20
Аз правя хек така:

1. В завряла вода ги пускам за 10-тина минути
2. С решетъчна лъжица вадя и поставям в йенска тавичка
3. Правя сос от 1 кофичка кисело мляко,една майонеза,чесън и копът и полива отгоре рибата

На нас ни е вкусно и е леко ядене  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия