Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

  • 12 772
  • 367

Анкета

Кой трябва да спечели?

Опции:Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира миналата година в телевизионния ефир на България. Трикратно номинираното за наградата “Еми” британско предаване, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света - Гордън Рамзи, отново е част от програмата на NOVA. Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.Шеф Ангелов: "Искам да създам лидер в сезон 2 на Hell’s Kitchen България"

Скрит текст:“Новите предизвикателства във втори сезон на Hell’s Kitchen България ще са свързани с това да създам отбор. Искам да създам лидер и той да бъде одобрен от всички участници”, разкри шеф Виктор Ангелов в интервю за “На кафе” и допълни, че очакванията му сега са по-големи, отколкото в началото на първи сезон на предаването.

“Всички желаещи кандидати имаха възможност да изгледат какво ги очаква и да се подготвят както емоционално, така и кулинарно. Трябват комплекс от качества, за да се запишеш в подобен формат. Може да си приготвял миди “Сен Жак” хиляди пъти, но важното е как се справяш в моментите на напрежение. Стресът играе решаваща роля при представянето”, смята водещият на  най-вълнуващото телевизионно състезание за професионални готвачи.
“Все повече успявам да се владея и да не ми се налага да натрупвам пара, която да изпускам в даден момент. Всичко е въпрос на ситуации. Високият тон е следствие на многократни повторения и липса на промяна в това, което получавам”, сподели шеф Ангелов, който е известен със своята взискателност към участниците в световноизвестния кулинарен формат.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:


Скрит текст:
Официална страница

ФБ

Виж целия пост
# 1
Смайли, благодаря ти за темата! 🙏
Да, имам предвид само финалът да е на живо, та поне да не изтича информация ч и да не рязвалят кефа на хората. Ама то се иска малко акъл за тая работа. 🙄😆
Виж целия пост
# 2
За мен Никола и Веско са победителите, без значение кой ще спечели формата.
Виж целия пост
# 3
Смайли, Beers
Виж целия пост
# 4
]Не харесвам Чилева,  но май тя ще е големият победител.
Виж целия пост
# 5
Гласувах за Веско. Знам, че няма да спечели, но много ми се иска. Предполагам, че победител ще е Чилева. Прекалено ентусиазирана ми идва, но не ме дразни.
Виж целия пост
# 6
Тихомиров с всяка серия започва все повече да ми напомня на Дани Спартак от първи сезон - само за себе си играе.
Виж целия пост
# 7
След издънката във фейса и колажа, където Веско го няма, съм леко обидена като зрител. Ясно нагласил си всичко ама поне го направи елегантно.
Виж целия пост
# 8
Не вярвайте на всичко във Фейсбук. Може Веско да не е казал нищо за парите, айде сега Simple Smile .
Гласувах за фаворита ми, макар победител да е друг. Много тъпо. И аз съм на мнение, че е добър вариант финалът да е на живо.
И благодаря за темата Cocktail
Виж целия пост
# 9
Финалът на ХК и МШ ако е на живо ще трябва да е 5-6 часа сигурно...
Виж целия пост
# 10
Искрено се надявам Веско да работи в някой добър ресторант и да го оценят. От както знам кой ще спечели не ми се ядат октоподи, а толкова ги обичах...
Виж целия пост
# 11
Е, колко тактично и завоалирано за всички, които не желаят да получават спойлери...
Веско до колкото разбрах имафсвой ресторант в Ихтиман, да ме поправи някой ако греша Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Не знаех, че е негов. Разбрах, че само работи там.
Виж целия пост
# 13
Гласувах за Никола,ОБАЧЕ ако наистина го иска с цялото си сърце,трябва да бъде малко по-дебелокож Simple Smile
Ако ли не-тази професия не е за него.
Нещо като моделството.
Колкото и да те разиграват,трябва да си силен Grinning
Виж целия пост
# 14
Гласувах за Веско - има нещо достойно в този човек или поне това ни показват. Винаги се опитва да намери решение и да сплоти колегите. И не на последно място - учи се бързо, съдейки по последните му чинии.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия