Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Априлски бебета - тема 5

  • 29 861
  • 497
# 480
Неделя сутрин часа 6:05 стана изми се и щяла да закусва. Изобщо не се е променила откакто се роди. Рядко спи до 8:00 най-късно. Бебето е послаланка спи до 9:00 може да откара и до 10:00.
Добро утро на всички.
Виж целия пост
# 481
Добро утро и нашето бебе спи малко повече от каката. Има малко ревност, дърпане на играчки, някое шамарче или смачкване, но всичко е в рамките на нормалното. От друга страна бебето постоянно гледа кака си и не чувства моята липса, когато не съм в стаята. По-бързо усвоява нещата, като например да вземе от масата нейната чаша с вода и да пие. Не е леко с двама малчовци, но времето бързо минава и не обръщаш внимание на разни вируси и не ти липсват затворените заведения. Имаш си достатъчно домашни забавления Simple Smile
Виж целия пост
# 482
И при нас бебето по бързо усвоява нещата дъвчене, пиене от чашка, пълзене, катерене също и речта. Аз също ги оставям стаята да си играят сами докато свърша нещо. Понякога и двете искат една и съща играчка,храня ги заедно ,плачат заедно ,спят по едно и също време. Като цяло и ние имаме домашни забавления. Някак си минава времето.
Виж целия пост
# 483
Здравейте, за много години Simple Smile! Моето дете свикна на ясла, дори и почна да спи на обед, но..... Вечер заспива след 12, ставането сутрин е мъкааа. Аз изкарах ковид началото на декември и утре ще се изследвам за антитела. Единствено нямах обоняние за няколко дена.  Мъжа ми не се зарази от мен, а с него не се сме се разделяли. В момента сме в ремонт,  живеем на друго място, ходя на работа и ми е пълна лудница. Незнам как успявате Simple Smile
Виж целия пост
# 484
Здравейте и от мен! Моят малък юнак тръгна на ясла на 4 януари, позабравил полезните навици и режима от яслата, доста разглезен от баби и покрай коледно-новогодишните празници. Ходи съвсем добре до онзи ден, но вчера отново цъфна с омразния сопол. И е много щастлив, че пак е с баба, а не на ясла.
С батко си са голяма комбина за смешки и закачки, но често има и сълзи. Малкият строява кой къде да ходи и какво да прави, батко му пък се сърди, че му разваля игрите.
Ковид не зная да сме карали, но през ноември доста боледувахме всички вкъщи, за щастие без усложнения.
Трето дете не планираме, макар че около мен тъкмо сега има доста бебета на познати и приятели и някак носталгично си мисля какво беше у дома само преди две (вече почти три) години.
Обаче планираме ремонт на (почти) целия апартамент, ще видим как ще се справим. Най-вероятно ще се нанесем у свеки за неуточнено време. Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 485
Мами, здравейте. Споделете какъв инхалатор ползвате. Не съм купувала, но малкия от яслите често е сополив и покашля. Понеже не е болен, ме посъветва ха да правя инхалации с физиологичен разтвор. Вие от кой сте доволен?!
Виж целия пост
# 486
При нас го имаше същия проблем и купих този . Ползваме го от 3 месеца и съм доволна.
Виж целия пост
# 487
Бях питала педиатъра за инхалатор, беше категорично против. Не съм купувала, макар че често боледуваше до 1 годинка.
Ходи на ясла от септември миналата година суполи се два пъти и толкова.
Виж целия пост
# 488
Нашият инхалатор е Omron, има полза определено! Ползваме го всички у дома при нужда, дано по-рядко се налага.
Виж целия пост
# 489
Бях питала педиатъра за инхалатор, беше категорично против. Не съм купувала, макар че често боледуваше до 1 годинка.
Ходи на ясла от септември миналата година суполи се два пъти и толкова.
А защо е категорично против? Аргументира ли се? Стана ми просто интересно.
Виж целия пост
# 490
Защото с него може да свалиш инфекцията надолу.
Виж целия пост
# 491
Как сте момичета как са децата?
Моето днес на прибиране от яслата почна да реве искала всеки ден да ходи  на ясла Joy Много и харесва ходи с голям мерак много харесва и сестрата която ги гледа.
Виж целия пост
# 492
Влади беше болен и две седмици не е ходил на ясла. Сега в понеделник направо незнам как ще иде. Не му харесва и стига храната, като го взема е озверял от глад. Като е на ясла вечер много късно и трудно заспива.Сега сме на море и учудващо днес не е дъждовно. Едвам го изкарвах от басейна. Станал е една идея по - послушен.
Виж целия пост
# 493
Здравейте, ходи на ясла моят мъник, харесва му там, хапва си... Но не е общителен, казва че стои на дивана, и лелите казват че не си играе с децата много много, с лелите говори, играе с тях, но като цяло е свито дете, срамежлив и това много ме затруднява, дано да го израсте по- бързо. Иначе сутрин тичаме за яслата в последно време,радва се.
Има ли и други дечица като моето, как се справяте в такива ситуации на срам и не общуване с връстниците?!!
Виж целия пост
# 494
Здравейте да поразбутаме малко темата.
Как сте какво правят априлчетата?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия