Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 100

  • 21 553
  • 744
# 735
Здравейте,
за днес това https://www.fitnessblender.com/videos/get-strong-upper-body-work … h-descending-reps и корем https://www.fitnessblender.com/videos/6-pack-abs-workout-six-pack-abs-or-bust
Джери, радвам се за теб Hug
Аманда, дано по-бързо се изясни всичко и да не е нещо сериозно Hug
Виж целия пост
# 736
Аз май разгадах мистерията с моето наддаване от ден за ден. 65 кг ставам след БР8. Мерих се, в ханша съм намаляла - 93 см, а в талията и в бедрата съм увеличила. В талията от 68 съм 70..
Виж целия пост
# 737
8/11 - 24 км. бягане + йога преди и след + Ден 8 от предизвикателството. Лично на мен Ден 8 ми се стори най-лесен от всички досега
8/12 - Ден 4 от тренировките на Руми + Ден 9 от предизвикателството.
На нас това ни е последната седмица на лятна ваканция и заминавам с децата на планина. Настройвам се психически, че ще трябва да тичам на по-висока надморска височина (2484 метра вместо моята си 1524). Дано нямам проблеми. Макар и да не ми се иска, може и да скъся дистанциите. 

Ризова, дай снимки!
Виж целия пост
# 738
Искам да споделя впечатления от glute-предизвикателството на Каси.
Нямах нерви да чакам 2 август, та го почнах на 31 юли. Карам по 2 упр.  на ден. Правя по повече от 200 повторения. Много съм доволна. Glute-то се стегна, свалих по сантиметър от там и от бедро. Като цяло се изтъних, дори корема хлътна, защото правя почти всичко във вакуумки.
Решила съм да правя всеки ден по 2 упр. като допълнение на всичко друго, което правя. Обожавам многото повторения, правят те тънък и жилав.
Като обобщение, който го прави ще спечели откъм визия.
Виж целия пост
# 739
Мацки, това предизвикателство на Кати съм го пропснала, може ли линк или там каквото е?

Отчитам Lowet Body Define PiYo. Очаквах да ми е скучна тази програма и крайно лека, но за морните жеги я намирам за доста приятна. И 15 мин кардио.
Виж целия пост
# 740
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=LrB4CjpC-F8 и 30 минути степер.
Аз  установих, че при мен отслабващо  действа намаляването на тренировките като цяло, както и на тренировките с тежести. Напоследък ми се случва да почивам по два последователни дни, а преди месеци изобщо не почивах.  Нямам и такъв зверски апетит. Правя и едни смутита със зеленчуци и малко грахов протеин за закуска. Те също ме засищат много, а и  имат малко калории.
Сякаш имам спомени, че и аз качвах от БР.
Момичета, благодаря за подкрепата.
Скрит текст:
Туй, дето си мислех, че е бая завишено, всъщност не било много, говорело за стара инфекция, вероятно отдавна минала. Ревматичните заболявания били с много по-високи стойности на този показател. С реактивният протеин ми е добре, което означава, че сегашна инфекция няма, няма и  бактерии в гърлото.В крайна сметка сигурно ще се окаже някой шип, който ми докарва тези болки. В корена на  психологичния проблем обаче стои и тютюнопушенето, както и картинките по  кутиите на цигарите. Напоследък непрекъснато ми се пада една с дупка на врата...... Което не ме отказва от навика, а просто ми докарва психологически проблеми. Според мен лекари и психолози не са обсъдили достатъчно добре как ще действа на природонаселението стратегията с показване нагледно до какво може да доведе пушенето - води ли до отказване или просто създава пациенти за психиатрите. Но съветвам всички, които могат , да се откажат навреме, а не да натрупат по 20 години стаж. Предполагам, че тук надали има пушещи, но все пак.... Аз ще пробвам. Ако в едни други години бях заобиколена със спортуващи хора, нямаше сега да си влача упадъчните и така демоде навици. Спирам вече да ви занимавам с тази така досадна тема,  че малко стана като дневникът на една хипохондричка на 40:smile:
coleen, силни прегръдки, представям си колко тежко е било тогава .
Непо, браво за курсовете, много ти се радвам каква си бойна мацка.
Виж целия пост
# 741
Орхидейо, заповядай:
https://www.blogilates.com/100glutechallenge/


Дайте ми секунда да си сипя малко Просеко и ще пусна нова тема!
Виж целия пост
# 742
Благодаря, Агент!
Виж целия пост
# 743
И аз благодаря, а повторенията по колко са или по наше осмотрение Simple Smile
Виж целия пост
# 744
НОВА ТЕМА


И аз благодаря, а повторенията по колко са или по наше осмотрение Simple Smile
По 100! На страна Simple Smile
Ето и видео канала, където девойката показава всеки ден поредното упражнение и правилното му изпълнение:
https://www.youtube.com/user/blogilates/videos

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия