Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да се справя със свекърва и зълва?

  • 13 242
  • 260
# 255
Аз разговарях в крайна сметка със свекървата.- Надявам се, в присъствието на мъж ти
Хванах я на къс пас, угодих и на мъжа - да стопим ледовете с нея.
Но има нещо, което ме притеснява.
Той е в Испания в момента, за седмица.
От разговорите с нея, тя упорито твърди, че не иска да се разделяме и и е чудно неговото поведение.- Тя какво общо има с вашите отношения, та да иска или не иска да се разделяте???
Че нещата първоначално станаха заради нея и сестра му ми е ясно на 200%.- Отношенията ви са такива, каквито вие сте позволили да бъдат. Те могат да имат всякакви претенции към вас, но от вас зависи (и от комуникацията помежду ви), дали и доколко ще бъдат взимани присърце чужди желания
Въпроса е, че вече с тях можем поне да разговаряме човешки, дори и лицемерно.- Кое му е "човешкото" в лицемерието? И сигурна ли си, че лицемерните ви разговори няма лицемерно да се изопачават?
Но той продължава да да се държи отвратително към мен на моменти.- Прекалено много отстъпки правиш, без да си обяснила категорично гледната си точка. А другото, Уиш го е написала Simple Smile
И е крайна сметка не мога да разбера какво иска от мен, при положение че му изпълних всички прищявки. Вкл и тази, да се сдобря с тях, защото последните седмици той се държеше мн гадно, вечно избухваше , не спеше до мен, а в другата стая. - Една връзка се състои от двама, които правят компромиси. Варианта, единя да изпълнява "прищявките" на другия, за мен, е абсолютно неприемливо. Между другото, ТОЙ какво направи, за да ви сдобри?
Нещо не мога да го разбера точно какъв му е проблема

Моливче, не в негово присъствие.
Помолих я да ми помогне за едни неща, докато него го няма и тя се отзова.
Исках да се срещна насаме с нея, затова използвах момента докато той е в Испания. Преди не исках да я виждам, защото всичките ни кавги са били все заради нея и зълвата. Защото не ни оставяха намира, все се месеха и все нещо искаха от нас. И аз няколко месеца изключих всякакъв контакт с тях. Мъжа ми се ядоса и започна с простотиите. От няколко месеца не спим заедно дори.
Осведомих я , че при тези положения с него се разделяме, така всички ще са Хепи . Той ще е на тяхно разположение и тн. Интересното е, че той учевидно беше разговарял с нея за нещата, които ме дразнят и са ме дразнели. Тя реагира доста остро и учудено на това с раздялата. И в крайна сметка ми каза, че не трябва да разрешаваме на трети лица да се месят във връзката ни и ще бъде най-голямата глупост да се разведем. Даже се зачудих, тя същия човек ли е!?
По всякакъв начин се чудеше как да ми угоди и за първи път не ме дразнеше с приказки, както обикновено.
И вече започвам да си мисля, че може би целия проблем не е бил в свекито , а в него и вероятно завистливата зълва. Дори не знам какво да си мисля. Възможно е след всичките кавги заради тях, да му е писнало и да е търсил утеха в друга жена. Нямам идея..но защо той ще иска да си купуваме къща заедно в такъв случай. Когато му звънях последния път в Испания го попитах с кои приятели е на разходка (понеже имаме приятели там) и той ми се сопна - ,,престани да ме ревнуваш, какво си ме запитала.. няма да кажа с кой съм, веднъж вече ти казах,, и затвори тел.
Та това е новото от моята история Simple Smile
Чакам го с нетърпение да се завърне на 12ти, за да си поговоря с него.
Свекърва ми предложи дори ( понеже и казах за всички неща и колко се е променил той, според мен преди - благодарение и на нея и сестра му и нещата които правеха, а сега си мисля, че  може и заради нещо което аз не знам ) да се видим тримата, аз, тя и той и да си поговорим много хубаво, за да разберем в крайна сметка кой какво се случва и да не си губим времето взаимно.
Ако всичко е отново от свекито (в което доста се съмнявам, понеже когато говорих с нея не знаеше доста неща или се е правела.) то ще се разбере
Виж целия пост
# 256
И вече започвам да си мисля, че може би целия проблем не е бил в свекито , а в него
А, добро утро.
Виж целия пост
# 257
Проблема е в мъжа ти, оженила си се за мамино синче
Виж целия пост
# 258
Може да е било постановка, за да не предприемеш крайни стъпки
Виж целия пост
# 259
На мен обаче ми направи впечатление как постоянно го оправдаваш. Мама му била виновна, че се карате, пък зълвата, пък сега, той горканчо много се бил разтроил от скандалите и се утешил при друга жена. Така е намерил тоя твоя тиквеник, всички го жалите, а той умело ви нахъсва една срещу друга и през това време си вее, да не казвам сега какво.
Виж целия пост
# 260
 _limonce_, много си права!
Все повече мислите ни клонят към това, че вината за всички конфликти е негова. И си мисля, че той нарочно ни е настройвал едни срещу други, за да се изпокараме и да не сме в добри отношения, докато той си вее.. на бял кон.
Успях да говоря в крайна сметка с майка му, която си има многото вина за намесите и тн, но жената също не знаеше много неща, както и аз! Сега поддържам мн добри отношения с нея. Но наблюдавам мъжа ми  напоследък и разни други мисли се въртят в главата ми. И много скоро ако се потвърдят, възнамерявам да му бия шута. Simple Smile  Само, че преди това ще му дам да се разбере...с неговите камъни по неговата глава.
Силно се надявам да греша. .но кой знае..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия