Пухкав кекс

  • 47 628
  • 56
# 15
Аз го напарвих вчера и действително стана много пухкав.
Виж целия пост
# 16
И аз отивам да го правя!  chef
Виж целия пост
# 17
и моя стана пухкав,
освен 1 пакетче бакпулвер, сложих и малко сода(хлебна)
Виж целия пост
# 18
Днес го направих, че беше пухкав беше ама така гадно накъртваше тая сода Sick Спазвах всичко стриктно, но Sick #Crazy
Виж целия пост
# 19
Днес го направих, че беше пухкав беше ама така гадно накъртваше тая сода Sick Спазвах всичко стриктно, но Sick #Crazy
#Crazy Да не би да не ти се е разтворила добре в тестото или да си сложила препълнена лъжичка. Количеството трябва да е почти равна ч. л. Като го изсипя в брашното, малко поразбърквам с него. До сега такъв проблем не съм имала newsm78
Виж целия пост
# 20
Малееееееееее

обрах овациите с тоя кекс!!!

Вече втори правя от оня ден и се омита за отрицателно време.

След близо 10 годишни опити да направя кекс (все нещо не ми ставаше Simple Smile )
най - накрая без особено усилие стана разкошен

Браво arina!!!
Виж целия пост
# 21
Малееееееееее

обрах овациите с тоя кекс!!!

Вече втори правя от оня ден и се омита за отрицателно време.

След близо 10 годишни опити да направя кекс (все нещо не ми ставаше Simple Smile )
най - накрая без особено усилие стана разкошен

Браво arina!!!
newsm10 Браво!
  Аз съм щастлива  bouquet
Виж целия пост
# 22
arina, мерси за рецептата  bouquet
Точно си мислех, че последния път кексът ми не стана достатъчно пуФкав Embarassed Следващия път ще го направя по твоята рецепта
Виж целия пост
# 23
кекса стана пухкав и сега си хапвам сладко сладко.... ейй голям съм егоист цяла тава само за мен  :roll:newsm35  Yum
Виж целия пост
# 24
  Хаиде и от мен нещо интересно. Не съм го правила този кекс , но ако искате да оберете овациите съвсем когато направите кексовото тесто изсипете вътре 1 пакет шок. пръчици и разбъркайте с миксера. Опечете
Виж целия пост
# 25
И аз го направих - страхотен стана наистина - пухкав и не е никак трудоемък.Благодаря. Само ча сложий по-малко брашно - така на око отиде чаша и половина а не две.

супер е!
Виж целия пост
# 26
Втория път когато го правих белтъците ми не станаха на сняг, когато сложих захарта се втечниха. Имате ли идея защо  newsm78 (яйцата ми не са от хладилник и разбивах с телена приставка)
Виж целия пост
# 27
Втория път когато го правих белтъците ми не станаха на сняг, когато сложих захарта се втечниха. Имате ли идея защо  newsm78 (яйцата ми не са от хладилник и разбивах с телена приставка)
Такова нещо до сега не ми се е случвало, освен когато попадне в белтъците макар и малко жълтък. Аз правя така: отделям белтъците, веднага добавям в тях захарта и за около 3 най- много  минути с миксер са готови на твърд сняг. По - нататък следва това, което съм описала в началото.
Виж целия пост
# 28
Явно е било нещо извънредно, защото вчера се разбиха идеално Grinning

arina откакто си пуснала рецептата го правя за трети път, моя свекър много го хареса
мерси   bouquet
Виж целия пост
# 29
И аз го спретнах този кекс и стана страхотен. За пръв път ми се получава хубав кекс.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия