Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спечелете безплатен преглед на състоянието на вените си по методиката на д-р Галили!

  • 4 662
  • 95
# 90
Мъжът ми има разширени вени но има диабет.Методиката на д-р Галили ще бъде ли благоприятна.Диабетът е тип 2.

Здравейте, more789!
Методът, който прилага д-р Галили, е напълно подходящ и за състоянието на Вашия съпруг.
Заповядайте при нас на безплатна консултация по безлекарствената ни израелска медицинска програма за справяне с Диабет 2.

Здравейте, моят мъж има разширени вени, само  предполагам, че има генетична предразположеност, защото и баща му на същия крак има разширени вени. Неприятното е, че мъжа ми неглижира проблема въпреки, че понякога му се подува засегнатия крак и усеща дискомфорт. Всичко това са мои наблюдения и друг път съм му говорила за този метод на лечение. А сега като прочетох при предишни отговори, че д-р Галили ще бъде и във Варна, ще пробвам да запазя час на посочените телефони и дано моя мъж се стресне и предприеме нещо.


Здравейте, jadi24!
Местата за Варна вече са запълнени. Поради големия интерес, вместо 2 дни, тази година д-р Галили ще отдели 4 дни за пациентите от региона. Ако сте от Варна, може да посетите д-р Дюлгерова, управител на МЦ Надежда /където гостуваме/ и която също ще сподели свои впечатления. С нея се радваме на чудесно сътрудничество. Съветваме Ви да позвъните и на нашите телефони, ще Ви обясним подробно всичко. Можем да Ви запишем в списъка с чакащи, с надежда да се освободи място или да работим до по-късно, защото наистина се опитваме да помогнем на повече хора.  А мъжът Ви може да дойде само на преглед и на място или по-късно да реши, след като чуе и види какво е състоянието му. С всеки пациент, преди прегледа при д-р Галили, разговаря български лекар, който освен част от екипа ни, е и пациент на д-р Галили. И да, проблемът много често е наследствен.
Виж целия пост
# 91
От София съм за да запиша час за мъжа ми кога трябва да се обадя на телефоните.
Виж целия пост
# 92
Имам изпъкнала вена на левия крак и има "бабунки" по нея. А спуканите капиляри и на двата ми крака изглеждат като големи лилави петна. Ще трябва да се погрижа за вените си, но все отлагам.
Въпросът ми е: Процедурата лично от д-р Халили ли се прави, или от негови ученици?
Виж целия пост
# 93


Изтеглени са късметлиите, които печелят безплатен преглед на вени и артерии по метода на д-р Галили от играта на МЦ „Епика“.
Това са:


Мелина
perunika
dioni
pandachina
Free Agent


Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 07.08.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на МЦ "Епика" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

Искаме също така да се извиним от името на МЦ "Епика" за краткото забавяне с публикуването на последните отговори на Вашите въпроси. Уверяваме Ви, че съвсем скоро ще ги публикуваме.
Виж целия пост
# 94
От София съм за да запиша час за мъжа ми кога трябва да се обадя на телефоните.

Здравейте, more789!
Всеки работен ден от 9.00 до 18.00 часа можете да се обадите и да запишете час.

Имам изпъкнала вена на левия крак и има "бабунки" по нея. А спуканите капиляри и на двата ми крака изглеждат като големи лилави петна. Ще трябва да се погрижа за вените си, но все отлагам.
Въпросът ми е: Процедурата лично от д-р Халили ли се прави, или от негови ученици?

Здравейте, Мелина!
Процедурата, както и контролните прегледи, се извършват лично от д-р Галили. Обучени от него лекари в България няма. За жалост, не са един или два случаите, в които медици се представят като ученици на д-р Галили. Нямаме информация някой в България да практикува Ултразвуково контролирана склеротерапия по начина на д-р Галили. В клиниката работим с лекари-ангиолози, които са напълно запознати със самата методика, но не я прилагат.

Виж целия пост
# 95
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя Free Agent се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи безплатен преглед на състоянието на вените и артериите си.

Това е:

Kari.Semkova

Очакваме Kari.Semkova да се свърже с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия