Крокодил

  • 102 799
  • 734
# 705
Моя първи крокодил!
Мерси за рецептата и за помощта от Ванчето!Много е вкусен, за първи път успявам да направя нещо толкова вкусно от тесто, плънка-краставички, шунка и кашкавал  chef

http://mamaninche.snimka.bg/cooking/ninche-gotvi.468581.17179152
Виж целия пост
# 706
Е,браво! GrinningСтанал е страхотен!  chef
Виж целия пост
# 707
Мерси много, изядохме го Embarassed!
Виж целия пост
# 708
Мерси много, изядохме го Embarassed!


 Laughing
Това беше целта,нали? Hug
Виж целия пост
# 709
И костенурката ми хареса, аз пък ще пробвам нея...
Виж целия пост
# 710
Бихте ли ми казали, дали може да се направи крокодила от вечерта и пак да е толкова вкусен, понеже ще ми трябва за към 11 ч на другия ден.  Евентуално само да го притопля на сутринта?
Виж целия пост
# 711
Според мен не е проблем да се направи вечерта.
Виж целия пост
# 712
Благодаря за отговора. Само се чудя как ще е тестото на следващия ден.
Виж целия пост
# 713
Благодаря за отговора. Само се чудя как ще е тестото на следващия ден.

jumil, не намерих рецепта на тестото за крокодила, но и нямам време да търся, мисля си, че ако използваш тестото на пеп-4о, няма да имаш повод за безпокойство, кифличките от него са си меки няколко дена след направата им. Не знам пеп-4о дали ще влезе в тая тема, ако искаш, задай си въпроса в темата за бързи отговори, тя влиза там и предполагам ще напише дали и според нея е удачно.  bouquet
Виж целия пост
# 714
ето това е рецепта :
Тестото -500 г брашно,250 мл прясно мляко,2 с.л.растителна мазнина,кубче мая,1 яйце,щ.сол,щ.захар.
Само че аз сложих половин кубче мая.

Ето го моя звяр.


Направих го по обяд, но хапнахме го за вечеря. Не ми хареса особено, според мен щеше да е по добре ако беше топличко. Но и плънката ми беше сухичка. Май трабваше нещо по така да сложа, например , печен пипер  newsm78

Виж целия пост
# 715
Alyona, ти с каква плънка го направи, че е бил сух за вечерта? newsm78
Виж целия пост
# 716
Лурдес имах една съвсем малко кайма и я запържих с лук, гъби, царевица, кис.крастав. маслини, кренвирши   Rolling Eyes Това май беше  newsm78
Виж целия пост
# 717
Не знам, казваш че не бил вкусен, ама изглежда невероятно! Peace Това тесто как се приготвя - маята шупва в млякото, после брашното и другите - така ли е по рецепта?
Виж целия пост
# 718
по рецепта 1 кубче, но аз сложих 1/2 .  Аз рядко активирам мая, само ако забравих да изкарам от фризера предварително  Rolling Eyes .
Вкусен беше, но сухичко ми беше. Затова смята , че е по добре щеше да е топлички да се яде. Ще направя тези дни пак  Simple Smile

Виж целия пост
# 719
Момичета, а колко суха мая да се сложи? 1 цяло пакетче ли? И тя се размесва с кое - с брашното ли или с млякото? Embarassed Rolling Eyes

П.С. Прочетох! Сега оставя и да видя какво ще стане накрая. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия