За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 32 433
  • 754
# 270
Не си права Simple Smile  на тук зададените въпроси момичетата се надяват да получат отговор за изпитен продукт, стока, рецепта, шили магазин. През Google излизат и много комерсиални сайтове. Аз например веднъж си поръчах хайдушки пастет и не знам още Какъв продукт на човека с големия казан Ангел.... Забравих му фамилията, който просто го изхвърлих

Иначе за костния бульон препоръчвам да си прави
Виж целия пост
# 271
С какво мога да заменя маслините в мъфини с пилешко и кашкавал
Виж целия пост
# 272
С гъби отцедени от консерва, кисели краставички, сушени домати , царевица...на практика може и да ги пропуснеш. Въпрос на вкус, но да е по-сух продукт.
Виж целия пост
# 273
Здравейте! Миналия ден правих сладко от сини сливи. Сипвах го горещо в горещи бурканчета, запечатвах и обръщах. Сега ми се струва, че не са съвсем хлътнали капачките. Изглеждат хлътнали, но като пукна по тях не е това което трябва. Чудя се да го оставя ли така или сега да ги заваря.
Виж целия пост
# 274
Мога ли да не слагам пудра захар в крема за френска селска торта? В блатовете ще има захар, в кондензираното мляко има захар,конфитюра от боровинки е сладък, не искам да стане много сладко.
Виж целия пост
# 275
Мога ли да не слагам пудра захар в крема за френска селска торта? В блатовете ще има захар, в кондензираното мляко има захар,конфитюра от боровинки е сладък, не искам да стане много сладко.
Не зная по коя рецепта я приготвяш, но при мен има захар в крема , но не е с кондензирано мляко, от къде се взе това кондензирано мляко1 хм..ето как я работя аз, ориентирай се за захарта.

https://recepti.gotvach.bg/r-119387-Френска_селска_торта_с_боровинки_и_сметаново-маслен_крем
Виж целия пост
# 276
Аз мислих да я направя по рецепта с кондензирано мляко и заквасена сметана.
Виж целия пост
# 277
Аз мислих да я направя по рецепта с кондензирано мляко и заквасена сметана.

Аз към тях добавям и малко разбита подсладена течна сметана, която придава допълнителна плътност на крема, а и не е нужно да добавяш още захар.
Виж целия пост
# 278
Някой замразявал ли е смес за палачинки или гофрети? След като се размрази сместа и се опече, после готовият продукт има ли същия вкус? Дано някой да има опит и сподели.
Виж целия пост
# 279
Сем, замразявала съм изпечени гофрети и изпържени палачинки,
( но не и  тесто в суров вид).Размразени на стайна темп. или в хладилник от вечерта до сутринта-стават като за гладни момчета, но без да се затоплят в микровълнова!!!
Виж целия пост
# 280
denyil- и аз така съм замразявала. Но после гофретите не ни харесват - не са хрупкави. А идеята ми беше да не бъркам 1/2 или 1/3 доза от сместа. Но какво да се прави - "се ла ви" както казват французите Relaxed
Виж целия пост
# 281
Някой преди време беше пуснал рецепта за лесно пиле "Пармеджано", но не мога да я открия. В нета много пипкави ми се струват тези, които намирам.
Виж целия пост
# 282
Някой преди време беше пуснал рецепта за лесно пиле "Пармеджано", но не мога да я открия. В нета много пипкави ми се струват тези, които намирам.

milmich, за рецептата на malika$ се сетих, че я загледах тогава, погледни дали не е тя.
Виж целия пост
# 283
Някой преди време беше пуснал рецепта за лесно пиле "Пармеджано", но не мога да я открия. В нета много пипкави ми се струват тези, които намирам.

milmich, за рецептата на malika$ се сетих, че я загледах тогава, погледни дали не е тя.
Точно. Благодаря !
Виж целия пост
# 284
Някакви идеи за вкусно ястие с нахут?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия