За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 32 517
  • 754
# 750
Виж целия пост
# 751
Не съм се интересувала дали е същото, но какво като са пръскани, то едва ли само листата са пръскани, пръскано е и гроздето.
Виж целия пост
# 752
Ако са запазени лозите има непръскани листа,  и млади сравнено с другите, да са зелени, че почнаха да пожълтяват старите риста. Писах ти аз как правя, писаха и да се внимава да не се преварят и накъсат при готвенето, но тези едва ли са в опасност,само млади  и крехки се късат. Купувах веднъж и си бяха доста накъсани ,явно машинно ги обработват по пътя или тъпчат да има  тегло всякакви.Отвратителен вкус имаха, може да нямам късмет. Щом толкова искаш си направи,  ако за фризер попари , ако буркани  стерилизация ,завий както уточниха и залей с  овкусена вода ,то поема малко като се нареди ,но да не плуват като ги стерилизираш, че са леки ,затисни с нещо отгоре.Но малко, че едва ли ще ви харесат , обикновено се яде плънката на тези, не като  крехките и листата.  Загубена работа е  това, насила работа ,но опитай , малко, да не става зян труда.
Пръскането приключи до юли, има карентен срок дори да са засегнати.То пък на магазина знаеш какви са сигурно.
Виж целия пост
# 753
..........  ако за фризер, попари,
В никой случай,!!!!!  и  след като ги размразиш ги вадиш на каша, край с тях, нищо не може да свиеш.
Виж целия пост
# 754
Не стават на каша. Зависи колко време ги варил Simple Smile аз ги бланширам по две-три минутки и са си много добре - не обичам мириса на сурови листа
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия