Ако си врял и кипял в правенето на сладко, спечели със ЗАХИРА

  • 6 285
  • 177
# 135
Филе от сьомга с марината от зехтин, мед, лимон, горчица, черен пипер и малко соев сос. Запечено на фурна в бяло вино, гарнирано със сос от овче мляко, заквасена сметана, черен пипер и лимон. 😍 Извинявам се за лошото качество на снимката.

Алиша, много вкусно сладко правиш, тъкмо като за мен Hug
Лелеее, сега видях, че съм объркала темата. Трябваше да бъде в какво сготвих днес... Много се извинявам! Grinning
Виж целия пост
# 136
Посипвам плодовете със захар, и ги оставям една нощ да предстоят. Докато се вари на слаб огън, обирам пяната, която се образува отгоре.
Виж целия пост
# 137
Моята тайна за вкусно сладко е да го приготвям във фурната!
Виж целия пост
# 138
Покривам плодовете със захар и ги оставям така една нощ в хладилника и варя на бавен огън.
Виж целия пост
# 139
Задължително покриваме плодовете със захар така една нощ и на другия ден вече във фурната че става по лесно ...и вкусно.
Виж целия пост
# 140
Нямам свои хитрини, всичко си е написано на опаковката на желиращата захар на Захира. Правя сладко само от ягоди и бели череши и от поне 3 години използвам само нея. Става бързо и лесно.
Виж целия пост
# 141
Моята тайна е в добавянето на подправки-мента при ягодите, индрише при прасковите, канела при сладкото от ябълки и круши.
Виж целия пост
# 142
Винаги оставям плодовете със захарта да престоят за една нощ и варя на следващия ден на слаб огън, като бъркам често.
Виж целия пост
# 143
Към сладкото добавям и цели подправки (като пръчка канела или звезден анасон) и няколко лъжици кафява захар Сладея за по- голяма  дълбочина на вкуса
Виж целия пост
# 144
За да останат цели плодовете ползвам желираща захар.Иначе се получава не сладко,а мармалад.Също слагам аромати-ванилия.
Виж целия пост
# 145
Тайната ми е, че приготвям сладкото с желираща захар Захира. Става бързо, лесно и вкусно.
Виж целия пост
# 146
Тайни нямам-приготвям сладка от всякакви плодове. С желиращата захар на Захира винаги се получават перфектни.
Виж целия пост
# 147
Скоро за първи път  реших да пробвам да направя сладко. Преди ми се струваше сложно и трудоемко, но с желиращата захар Захира стана лесно, бързо и вкусно
Виж целия пост
# 148
Плодовете се оставят да престоят известно време, покрити със захар.
Виж целия пост
# 149
И аз съм в отбора на домакините, открили  предимствата на желиращата захар Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия