Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Видими капиляри по лицето на бебе

  • 148
  • 4
Здравейте, бебето ми е на 4 месеца и още от раждането има множество капиляри по бузите и единия клепач. Според педиатърката ще се скрият, но аз не наблюдавам никакво подобрение. Знам че зачервяванията на клепача и на челцето минават от само себе си с времето, но тези капилярчета по бузите ме притесняват. Някой имал ли е такъв проблем? Обмислям дали да не се обърна към хомеопат, предполагам че кожата на лицето е тънка още и, но не трябва ли за 4 месеца да започнат да избледняват? Благодаря ви предварително.
Виж целия пост
# 1
Бебето е на 4 месеца- имайте търпение. Много бебчета имат такива капилярчета и се скриват сами. Единият ми син имаше такива, но честно казано не съм забелязала дори кога са изчезнали. Спомням си, че още ги имаше до към 8-ми месец, но след това не съм ги наблюдавала.
Виж целия пост
# 2
И дъщеря ми имаше много дълго време. Не мога да кажа кога са се скрили, но при всички положения на 4 месеца още се виждаха.
Виж целия пост
# 3
Моят син е на седем и в основата на носа до окото му прозират венички. Редовно в ДГ кършеха ръце и се чудеха как да ми обяснят, че му е синьо окото, но не знаят къде се е ударил 🤣
Просто има много бяла кожа.
Виж целия пост
# 4
Големия ми син се роди нормално и има няколко капиляра на бузите от раждането , които си има и до днес , вече е на 12 год. Понеже е мъж и там ще се появи брада, отделно е по-тъмен, не се притеснявам , но ако беше момиче определено нямаше да е ок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия