Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 682
  • 570
# 15
Хареса ми: https://www.gradus.bg/recepta/pile-nica
Доста често присъства на трапезата ни пилешко месо. Приготвям го печено със зеленчуци, на ястия със сос, супи правя, пържолки, пастрама.
Виж целия пост
# 16
https://www.gradus.bg/recepta/proletna-salata-s-pile-i-bekon
Това ми допада.
Пилешко месо ,готвим 3-4 пъти седмично.
Виж целия пост
# 17
Това си харесах,много апетитно изглежда:
https://www.gradus.bg/recepta/pile-na-gril-s-domashen-chips
Вкъщи хапваме поне веднъж седмично пиле-бутчета с ориз,крилца с картофи,бяло месо с грах,филенца с корнфлейкс,с топено сирене и сметана... Цяло пиле рядко пека,защото ни е много,но ако имаме гости си е супер. Иначе го разфасоваме и хапваме на няколко пъти.
Виж целия пост
# 18
Бих приготвила: https://www.gradus.bg/recepta/pileshki-krilca-s-bira-i-medena-glazura
Пилешкото месо ни е любимо!😋3-4 пъти в седмицата си го хапваме с удоволствие- супа,пиле с картофки на фурна,пилешки пържолки на грил-тигана,панирани хапки.Цяло пиле приготвям или печено на бутилка със сол и масло или пълнено с ориз,гъби и дреболии и отново печено!😋
Виж целия пост
# 19
https://www.gradus.bg/recepta/panirano-pileshko-rulo-plneno-s-kaymak

Тази рецепта ми допадна много. Ще я приготвя у дома.
Пилешко месо обичаме и всяка седмица поне 2 пъти приготвям пилешко в различни рецепти.
Виж целия пост
# 20
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi Тази рецепта ми хареса!

Пилешкото е най-любимото ми от видовете меса и затова често присъства на трапезата. Може би два или три пъти в седмицата.

Ястията, които бих приготвила от цяло пиле са следните :  бутчетата мога да запека с ориз на фурна, бялото филе - панирано или на фурна със сирена, а останалото на супа.
Виж целия пост
# 21
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-chushki-chesn-i-bilki
Пилешко месо присъства около 2 пъти седмично, главно под формата на печено пиле, и пилешка супа
Виж целия пост
# 22
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile
Хареса ми тази рецепта. Приготвяме пилешко месо много често, поне два пъти в седмицата
Виж целия пост
# 23
https://www.gradus.bg/recepta/pileshko-s-krema-sirene-i-spanak - харесах тази рецепта, като идея за нещо ново, което не готвя традиционно
Пилешкото месо присъства редовно на нашата трапеза, като не мога да кажа точно колко пъти седмично. Когато готвя цяло пиле, то или е печено на фурна или предварително разделено на порции и задължително приготвяне на супа от една част от него.
Виж целия пост
# 24
Тази рецепта ще се хареса много от моето семейство
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Ядем пилешко 2-3пъти седмично, това е основната ни храна.
Виж целия пост
# 25
Тази рецепта ми изглежда интересна,ще я пробваме
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-praz-i-maslini-i-topl-sos-ot-sirene

Като бях малка любимо ми беше цяло пиле сварено и после запечено с част от бульона,картофи,масло,червен пипер и сол,а с другия бульон ориз на фурна с гъбки.Сега го правя за   моето семейство.

Пишешко месо ядем почти всеки ден Simple Smile
Виж целия пост
# 26
Пиле взимам поне веднъж седмично. Най-често използвам цялото на фурна или част за супичка и част за картофи/ориз.

https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Тази рецепта ми допадна Simple Smile
Виж целия пост
# 27
Това изглежда много вкусно, но ще го направя без картофите. https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Вкъщи всяка седмица готвим с пилешко. Обикновено филето го правя със сметанов сос или на запеканка със зеленчуци и сирена, а бутчетата и крилцата пека във фурна или крокпот, педварително мариновани или обезкоставям за супа. Понякога пека и цяло пиле в крокпота. Пържоли и шишчета на скарата също често правя.
Виж целия пост
# 28
https://www.gradus.bg/recepta/enchiladi-s-pileshko
Приготвяме пиле веднъж месечно. С цяло пиле приготвяме пилешка супа и пиле с ориз.
Виж целия пост
# 29
Вкъщи е на почит пилето с картофи, та - https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия