Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жирафчето Софи

  • 744
  • 15
Здравейте момичета,
Моето момче е на 3 месеца и венжите започват да го сърбят. Вече се чуди какво да си сложи в устата, а аз каква гризалка е подходяща. Прочетох много хубави неща за жирафчето Софи. Някоя от вас ползвала ли го е?
Виж целия пост
# 1
Моята дъщеря не го харесва, всичко друго ще налапа, не и него.
Виж целия пост
# 2
Моят съвет е да не давате пари за неща от сорта на въпросното Жирафче. Най-обикновени чесалки вършат чудесна работа. Бях купила на дъщеря ми една за около левче от аптеката. Имаше и много други, някои по-скъпи, други не точно с такава цел, но вършещи й работа. Тази за левче сякаш най-добре й чешеше венците, все нея гледаше да награби.
Виж целия пост
# 3
Моят син го гриза 2-3 седмици, след което го заряза. След това си чешеше венците с едно извратено пособие на  Mother Care
Виж целия пост
# 4
Чешеше си венците с всичко друго, само не и с предназначените за тази цел играчки. Най- много обичаше моя пръст. Даже след появата на първите зъбки, започна да гризе дървената си кошарка, която вече прилича на наядена от хамстер 😂
Виж целия пост
# 5
 Нехигиенична прехвалена скъпотия и абсолютно изкуствено популяризирана

Вземете си обикновена чесалка на която и да е марка за бебешки продукти, която няма отвори, които могат да се пълнят с вода и слюнка.

Виж целия пост
# 6
Моето така и не си сложи в устата чесалка. Сега използва биберона и шишето с вида за да си чеше венците.
Виж целия пост
# 7
От чисто любопитство- каква в цената на този жираф?
Виж целия пост
# 8
Около 50 лв., 25 евро. Преди имаше различни размери, сега не знам как е.
Виж целия пост
# 9
37 лева го купих аз, пари на вятъра.
Виж целия пост
# 10
9.70 евро в родината му. Никакъв успех и при нас.
Виж целия пост
# 11
Подариха ни го, по едно време беше хит, ама за 2-3 седмици. Обикновена чесалка тип бананче, както и колие за гризане от Китай задържаха интереса доста по-дълго.

Колкото до нехигиеничното - всяка гумена играчка за баня с дупка, рано или късно изглежда така отвътре, за това ги сменяме от време на време.
Виж целия пост
# 12
Вземете си обикновенна чесакла за зъбки от аптеката, защото не се знае изобщо дали ще ви влезе в употреба. Моето детенце има към 5-6 различни чесалки и изобщо не проявява интерес към тях. Използва зарядното ми за телефон или други кабели за тази цел.
Виж целия пост
# 13
Нехигиенична прехвалена скъпотия и абсолютно изкуствено популяризирана

Вземете си обикновена чесалка на която и да е марка за бебешки продукти, която няма отвори, които могат да се пълнят с вода и слюнка.Естествено че ако го миеш с вода на чешмата ще проникне вътре в играчката и ще се образува мухъл.

Ние имаме такова жирафче. Гризе го, както и други гризалки, но нищо по-специално. Аз живея в чужбина и го купих за 20€ в комплект с други три играчки. 50 лв на българския стандарт не бих дала. Все пак не бих дала и някоя играчка с китайски произход тъй като там пък често ползват токсични материали. Дъщеря ми много обича да дъвче гумените кубчета на Clementoni, освен това са и играчка тип конструктор за малко по-големи деца.

Виж целия пост
# 14
Синът ми гризеше ето тези гризалки. Водят се първа четка за зъби. Хубавото е, че стават и за тесни места, когато има повече израстнали зъбки.
Незнам обаче дали ги има в ДМ в България.

https://www.dm.de/babylove-zahnpflege-lernset-p4010355522283.htm … =10107596C4751PPC
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия