Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Абитуриентски бал или екскурзия?

  • 1 449
  • 48
# 45
В моя клас не е имало никой с по-скъпа рокля от 1000 лв. 2000 лв е нормална сума за сватбената рокля, когато човек си ги изкара сам или преди това, ако родителите му са заможни и по принцип е по-висок стандартът на дрехите и в ежедневието.
В олх има доста бюджетни варианти и на по-скъпи рокли, ако авторката държи на такава. Вариант е и нова да си купи и после да я продаде там.
Виж целия пост
# 46
За мен Екскурзията си струва много повече от бала.
Виж целия пост
# 47
Аз също бих избрала екскурзия. Остави,  че не бяхме близки с класа, освен 4-5 души, но после гледайки касета от бала осъзнах, че нищо не съм изпуснала - била съм и на по-хубави купони. Само дето яденето щеше да ми излезе куп пари, събиране с родата не помня да е имало. Обаче видях Пратера, возих се на голямо Виенско колело (да се чудя сега с кой акъл) и цяла Виена - нещо, което после никога досега (41г) не ми се случи. Тъй, че мнението ми е ясно.
Но, ако толкова ти се ходи на бал със съучениците вземи си една рокля от 2-рата употреба, (мисля, че може без грим, прически, лакове, аз имах само на сватбата си, без червило, естествено, че не понасям) , плати си куверта и останалото дай за екскурзия
Виж целия пост
# 48
Аз не исках да ходя на бал, но роднините ме заведоха в най-близкия салон, намериха ми маникюристка, роклята ми беше подарък , а другите неща не ми излязоха повече от 300 лева. Повече дадох за кандидатстването в университета. И честно да ви кажа - много съм им благодарна, много добре мина и бях много доволна. Сега имам абсолвентски бал и нямам търпение да отида, даже вече си намерих роклята.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия