Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подкрепете имунитета на вашите деца за новата учебна година с Defendyl®

  • 6 031
  • 375
Настинка и кашлица лесно се предават от едно дете на друго в училища и детски ясли. В повечето случаи децата страдат от настинки много повече от възрастните, понеже организмите им не са имали време да изградят достатъчен имунитет – всеки път, когато организмът ни е засегнат от вирус, той изгражда имунитет срещу него.Мерки за предпазване от заразяване:
 
1. Често миене на ръцете
Най-простото и ефективно средство за предотвратяване разпространението на вируси и бактерии. Процесът на измиване е добре да продължава от 20 до 40 секунди, като не забравяте и обратната страна на дланите. Родителите е добре да дават пример на децата, затова вие също си мийте ръцете, когато се приберете вкъщи.

2. Достатъчно сън и почивка
По време на сън тялото ни се възстановява, отпуска и успокоява. Погрижете се детето ви да спи достатъчно през деня. Специалистите препоръчват 11 часа сън за деца в предучилищна възраст, 10 часа за ученици и 9 часа за подрастващи. Осигурете на детето достатъчно сън през деня, както и да си ляга в подходящо време вечер. По време на сън тялото на детето се възстановява, обновява и лекува. Също така е важно детето да се научи да се отпуска и успокоява преди сън. Препоръчва се също така успокоителна музика.

3. Разнообразно хранене с витамини и минерали
Всекидневният прием на пресни плодове и зеленчуци ще подсили организма на вашето дете. Проявете творчество и ще се изненадате колко бързо чинията се изпразва.

4. Достатъчен прием на течности
Пиенето на течности е изключително важно за запазване на бодростта. Изследванията показват, че децата по-често се обезводняват от по-възрастните, затова често предлагайте вода или неподсладен чай на детето, макар и само по няколко глътки.

5. Достатъчно движение на чист въздух
Физическата активност поддържа имунната ни система във форма. Прекарвайте поне 30 минути дневно заедно с детето на детската площадка, на разходка или играейки на гоненица в парка.

6. Дефендил Имуноглюкан P4H® – естествен избор за по-добър имунитет
Здравата имунна система ни предпазва дългосрочно от заразни болести, затова понякога е разумно да приемаме продукти, които я укрепват. Децата в детската градина и училището са много по-изложени на действието на вируси, затова заболеваемостта там е по-висока. Ключът към здравето обаче не е в изолацията.Подсилете имунната система на детето и му помогнете да се пребори с болестите и инфекциите със собствени сили.

Включете се в дискусията и спечелете!
Вземете участие в темата, като споделите отговорите на нашите въпроси, които ще ви задаваме в продължение на две седмици.

Първият ни въпрос към вас е: Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци?

Вторият ни въпрос към Вас е:
Как подсилвате имунната система на детето си?

На 10 октомври 2019 г. 50 от вас ще спечелят DEFENDYL® сироп срещу ангажимент за споделяне на впечатленията от продукта в анкета.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
пием много чайове и подсилваме имунната система
Виж целия пост
# 2
Да, смятам. Сега е на 5г.и ходи на градина и през седмица сме болни, вече не знам какво да направя.
Виж целия пост
# 3
Смятам, че имат добре развита имунна система, боледуват около 1-2 пъти през зимните месеци като не броя леките неразположения, които оправяме с повече витамини, вода и чай. Разчитам и на подсилващи имунитета храни и добавки.
Виж целия пост
# 4
Дъщеря ми има доста добра имунна система. Има години, в които изобщо не боледува през зимните месеци, понякога се случва и да боледува, но не повоче от 1-2 пъти зимата.
Виж целия пост
# 5
Трудно ми е да кажа дали децата ми имат слаба имунна система. Ядат плодове и зеленчуци, пият чайове, много спортуват. Въпреки това есен и зима боледуват. Иска ми се да ги подсилвам повече, за да бъдат здрави. Давам им и витамини при грипни епидемии.
Виж целия пост
# 6
Не знам дали му е добра имунната система, но се опитваме да я подсилим с имуностимулатори и тренировки по плуване.
Виж целия пост
# 7
Първият ни въпрос към вас е: Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци?
Моето хлапе вече е в началните класове, от няколко години се борим с обриви, за които докторите не са много категорични от какво са /лекуваха го от различни диагнози/, след като изпи многоооо видове лекарства в един момент с баща му забелязахме, че когато му е засилен имунитета /били сме на море, храни се с много плодове, спортува повече, не е боледувал скоро .../ обривите изчезват, за това се стремим да засилваме имунната му система
Виж целия пост
# 8
Голямата ми маймуна много често боледуваше, но смятам, че изгради имунитет и всече се разредиха боледуванията.
Малката ми буболечка е с по-силен имунитет и до сега не е имал сериозни боледувания, надявам се и занапред да няма.
Виж целия пост
# 9
Смятате ли, че детето ви има слаба имунна система? Колко пъти боледува през студените зимни месеци? Пием доста често чайаове, старая се да се подсилваме  с витамини, било лимон с чай, сега сме на вълна пчелна пита, сутрин по едно парченце!
Виж целия пост
# 10
Не мога да определя колко е силна или слаба все още. На 2г е, 1 година е ходил на ясла, като боледува по веднъж на сезон, с темепература за по ден-два и секрети в носа за по десетина петнадесет дни. За мен е приемливо, като се има в предвид, че изгражда сега имунитет. Подсилвам с витамин Ц при неразположения, много разходки навън и се старая да се храни разнообразно. Миналата година в аптеката не можаха да ни препоръчат добавка за толкова малко дете и не съм давала никакви.
Виж целия пост
# 11
През зимните месеци синът ми боледува 2-3 пъти и смятам, че има слаба имунна система.
Виж целия пост
# 12
Мисля, че имунната му система не е слаба. Рядко боледува, а ако се случи бързо се оправя.
Виж целия пост
# 13
Не съм сигурна, дали е слаба имунната система на детето, но е /успешно, уви/ атакувана средно два пъти годишно. Затова преди началото на учебната година започва прием на рибено масло и мултивитамини, а по време на вирусните вълни давам вит. С и цинк или имуностимулатор. Старая се и да има достатъчно време навън, ежедневно, както и достатъчен прием на плодове и зеленчуци.
Виж целия пост
# 14
Не мога да преценя дали са с добре развита имунната система. Боледуват по няколко пъти през зимните месеци.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия